Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De-a dreptul scandalos! Un sportiv celebru a realizat un tutorial despre cum să-ţi baţi partenera de viaţă în perioada de carantină

VIDEO | De-a dreptul scandalos! Un sportiv celebru a realizat un tutorial despre cum să-ţi baţi partenera de viaţă în perioada de carantină

Box

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi pugiliştii de peste Ocean, Billy Joe Saunders, a realizat o video care a stârnit multă revoltă pe reţelele de socializare. Acesta s-a filmat în timp ce dădea sfaturi despre cum să-ţi baţi partenerele în perioada de carantină, în aceste vremuri pandemice.

Billy Joe Saunders este un pugilist neînvins în carieră, cu 29 de victorii, dintre care 14 obţinute înaintea gongului final. Acesta ar fi trebuit să lupte pe 5 mai pentru unificarea titulurile WBO şi WBC cu Saul Canelo Alvarez, dar meciul a fost suspendat.

Americanul a încercat să arate tuturor cum se pregăteşte în aceste vremuri de carantină, însă a sfârşit oferind sfaturi bărbaţilor de cum să-şi lovească partenerele de viaţă. Chiar dacă acesta a afirmat, ulterior, că totul a fost spus sub formă de glumă şi că nu este de acord cu violenţa domestică, Saunders s-a ales cu numeroase reproşuri, iar gestul său a fost condamnat de militantele sexului frumos.

"Am vrut să fac un scurt clip pentru voi taţi, soţi, cei care aveţi iubite. E clar că treaba cu COVID-19 devine foarte serioasă şi stăm izolaţi. Dacă femeia ta vociferează şi tu încerci să fii răbdător, să fii calm, dar după cea de-a şasea zi eşti pe punctul de a exploda. Din senin, vine spre tine, aruncându-ţi cu venin în faţă, gata să spună ceva, poate că ai lăsat nişte vase nespălate, nu ştiu ce ai făcut, dar ai supărat-o", declara Sounders în filmare.

 

Afla mai multe despre: box 

viewscnt
Articole similare