Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De aici a plecat totul! Faza inexplicabilă în care Marcelo face cadou golul de 2-2 în Supercupa Europei

VIDEO | De aici a plecat totul! Faza inexplicabilă în care Marcelo face cadou golul de 2-2 în Supercupa Europei

Real Madrid

Comentarii

La 2-1 pentru Real Madrid, Atletico a revenit în meci cu destul noroc. Lanţul erorilor din defensiva blanco a fost continuat aproape inexplicabil de către brazilianul Marcelo, probabil cel mai bun fundaş lateral din lume la această oră.

Marcelo a încercat spectacolul la o fază extrem de simplă şi a permis elevilor lui Diego Simeone să restabilească egalitatea. Ce s-a întâmplat? Mingea respinsă din careu de Daniel Carvajal a ajuns în zona lateral stânga a defensivei blanco.

Marcelo a acoperit bine şi a câştigat prim planul în duelul cu Juanfran. A ales să evite aruncarea de la margine, care părea soluţia cea mai simplă şi cea mai logică şi ... a săltat mingea peste Juanfran, convins fiind că va şi ajunge primul la ea.

N-a ajuns, iar Juanfran a profitat, a pătruns impetuos şi a centrat către Angel Correa. Acesta a reuşit să depăşească uşor intervenţia lui Luka Modric, l-a păcălit pe Raphael Varane şi a scos mingea pe şase metri, de unde vicleanul Diego Costa n-a ratat.

La Tallin s-a făcut 2-2 în minutul 79, iar partida a mers în prelungiri. Unde Realul a picat complet şi a mai încasat două goluri, precum un boxeur care fusese deja trimis la podea şi aştepta lovitura finală de KO. Faza inexplicabilă a lui Marcelo o găsiţi mai jos. 

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor.  Cronica meciului şi cele mai importante faze le găseşti pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: marceloreal madridatletico madridsupercupa europei 

viewscnt
Articole similare