Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De ce a dat penalty? Decizie incredibilă luată la ACS Poli - U Cluj. UPDATE | Explicaţia curioasă a lui Ioan Ovidiu Sabău

VIDEO | De ce a dat penalty? Decizie incredibilă luată la ACS Poli - U Cluj. UPDATE | Explicaţia curioasă a lui Ioan Ovidiu Sabău

Liga 2

Comentarii

Startul partidei dintre ACS Poli Timişoara şi U Cluj a oferit un moment greu de înţeles pentru suporterii prezenţi la stadion şi pentru telespectatori.

La o lovitură liberă a clujenilor, centralul Cristian Codrea i-a acordat echipei lui Lobonţ un penalty din senin. Nici măcar reluările nu au elucidat misterul şi nu s-a aflat motivul pentru care arbitrul a arătat punctul cu var.

Vivi Răchită şi fotbaliştii Timişoarei au fost şocaţi de decizia centralului, astfel că antrenorul bănăţenilor a vrut să-şi scoată echipa din teren. Până la urmă, Răchită a renunţat la acestă idee, jocul s-a reluat, iar Axente a deschis scorul fără emoţii din penalty.

Întrebat la finalul meciului despre acea fază, Ioan Ovidiu Sabău spune că a fost penalty, dar susţine că arbitrul a făcut o încurcătură şi de aici au apărut discuţiile: ”Am văzut să se vorbeşte pe seama penalty-ului. Din reluare nu se poate observa, dar Abrudan a fost tras de tricou de către Paramatti. Greşeala arbitrului este că a încurcat numerele şi i-a acordat cartonaş galben lui Bădăuţă, dar penalty a fost. L-am întrebat pe Abrudan după meci şi mi-a confirmant: «Era să-mi rupă tricoul, vă dau cuvântul meu.» Ce rost avea să mă mintă după meci?”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru ProSport.

Afla mai multe despre: rachitatimisoaraabruanda 

viewscnt
Articole similare