Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De ce a vrut Lobonţ să intre în teren în minutul 86. Contra l-a dat de gol. Ce are de gând să facă în continuare fostul portar

VIDEO | De ce a vrut Lobonţ să intre în teren în minutul 86. Contra l-a dat de gol. Ce are de gând să facă în continuare fostul portar
Comentarii

Bogdan Lobonţ a jucat cinci minute în ultimul său meci la echipa naţională. A fost încurajat de toată banca de rezerve înainte să îi ia locul lui Tătăuşanu. A primit banderola de căpitan şi a bifat selecţia cu numărul 86, astfel că a ţinut să intre în teren chiar în minutul 86.

"Vreau să îi dedic această victorie şi lui Bogdan Lobonţ. Am apucat să-l bag în finalului meciului, datorită băieţilor care au marcat două goluri. Am vrut să-l bag în teren în minutul 86 pentru că era la selecţia cu numărul 86. Era emoţionat, am vorbit cu el. Şi-a dorit să intre în minutul 86. În principiu, va rămâne alături de noi la echipa naţională.
 
El vrea acum să înceapă cariera de antrenor şi, din câte am înţeles, va avea o întâlnire în zilele următoare cu Monchi în care va vedea care va fi pasul pe care-l va urma. În funcţie de această întâlnire, vedem dacă poate să rămână şi la echipa naţională, şi la Roma" , a declarat Cosmin Contra.
 

Afla mai multe despre: tatarusanulobontcosmin contramonchiroma 

viewscnt
Articole similare