Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De ce compară Mihai Stoica FCSB cu Barcelona: "Dacă ei au putut cu Mascherano şi cu Abidal, putem şi noi cu Filip şi cu Morais!" Cupa, din nou pe locul doi pentru FCSB

VIDEO | De ce compară Mihai Stoica FCSB cu Barcelona: "Dacă ei au putut cu Mascherano şi cu Abidal, putem şi noi cu Filip şi cu Morais!" Cupa, din nou pe locul doi pentru FCSB

Superliga

Comentarii

16-imi Cupa României: Unirea Alba Iulia - FCSB, joi, de la 21:30, Telekom Sport 1.

Vicecampioana a plecat astăzi spre Cluj, în vederea partidei cu Unirea Alba Iulia, care se va disputa joi seară la Zlatna, pe arena "Minaur".

FCSB se confruntă cu probleme de lot în acest debut de sezon, după ce Mihai Pintilii, Mihai Bălaşa şi Marko Momcilovic au devenit indisponibili pentru perioade îndelungate, însă situaţia nu-l îngrijorează foarte mult pe Mihai Stoica.

Managerul FCSB compară situaţia de la echipa sa cu cea de la Barcelona, din perioada în care antrenor al catalanilor era Pep Guardiola, iar pe postul de fundaş central era folosit cu precădere închizătorul argentinian Javier Mascherano.

"Atâta timp cât Barcelona a reuşit să facă rezultate cu un mijlocaş, Mascherano - fundaş central şi cu un fundaş stânga ca Eric Abidal, fundaş central, atunci trebuie să facem şi noi rezultate cu Junior Morais şi cu Lucian Filip", a declarat Mihai Stoica.

Managerul sportiv al FCSB a vorbit şi despre atenţia pe care echipa sa o va acorda Cupei în acest sezon, precizând că obiectivul principal rămâne câştigarea titlului, singura modalitate prin care roş-albaştrii ar putea ajunge în grupele Champions League

"Ne dorim atât de mult să ajungem în play-off-ul Champions League, încât, vă spun cu toată sinceritatea, mă uit peste meciurile de Cupă. Nu pot să mă gândesc la Cupă când mă gândesc că singura noastră şansă de a ne reabilita din toate punctele de vedere este să ajungem în grupele Champions League", a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Cluj.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbbarcelona 

viewscnt
Articole similare