Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De ce o mai antrenează Teja pe FCSB la meciul cu CFR, deşi Becali a anunţat că e OUT. "Puteam să nu mai vin!" Explicaţia oferită de antrenor

VIDEO | De ce o mai antrenează Teja pe FCSB la meciul cu CFR, deşi Becali a anunţat că e OUT. "Puteam să nu mai vin!" Explicaţia oferită de antrenor

Superliga

Comentarii

Mihai Teja a ţinut sâmbătă ultima conferinţă de presă în calitate de antrenor al FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat la începutul acestei săptămână că acestuia îi va fi reziliat contractul după ratarea titlului.

Teja a precizat că ar fi putut să nu mai conducă echipa şi la ultimul meci al sezonului, cu CFR, dar a decis să-şi ducă munca la bun sfârşit.

Teja spune că nu va încasa niciun ban la despărţirea de FCSB, în condiţiile în care a avut în contract o clauză prin care Becali putea rezilia înţelegerea, în cazul ratării titlului.

"Nu m-am gândit să plec, pentru că vreau să-mi fac treaba până la capăt. Aşa e corect pentru jucători. Putaeam să nu mai vin (n.r. pentru meciul cu CFR), dar nu! Aşa mi se pare normal.

După cum ştiţi şi aţi şi publicat contractul meu, eu am avut o clauză: dacă nu iau campionatul, ne despărţim. Am spus de la început că nu am venit pentru bani şi am dovedit asta. Nu am luat campionatul, plec! Nu e nicio problemă. E normal ca atunci când ai o clauză în contract să o respecţi!

Am un grup bun, băieţi cu carcater, care s-au antrenat foarte bine în această săptămână.

Orice experienţă este pozitivă pentru mine, indiferent cum e ea
", a declarat Mihai Teja.

ACUM LIVE | Ultima conferinţă de presă ţinută de Teja la FCSB! Duminică, de la 20:30: FCSB - CFR Cluj, Telekom Sport 1, în ultima etapă a play-off-ului

Posted by Telekom Sport on Saturday, May 18, 2019

 

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare