Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De ce şi-a dat demisia Marcello Lippi de la naţionala Chinei! Autogolul de cascadorii râsului care l-a făcut să renunţe

VIDEO | De ce şi-a dat demisia Marcello Lippi de la naţionala Chinei! Autogolul de cascadorii râsului care l-a făcut să renunţe
Comentarii

Naţionala de fotbal a Chinei este departe de progresul aşteptat de şefii federaţiei care îl readuseseră pe italian pe banca primei reprezentative în urmă cu 6 luni.

Astfel, chinezii se chinuie să obţină chiar şi prezenţa în faza finală a calificărilor asiatice pentru CM 2022. Cea mai mare naţiune a lumii a fost învinsă joi de selecţionata Siriei într-o partidă disputată la Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Naţionala arabă s-a impus cu 2-1, dar reuşita care a decis meciul a fost în fapt un autogol, venit cun un sfert de oră înaintede finalul jocului.  Zhang Linpeng şi-a păcălit propriul portar lovind neglijent mingea la o centrare în careu a adversarilor.

Fundaşul lui Guangzhou Evergrande a ratat complet intervenţia care a dus la primul eşec al chinezilor în această campanie de calificare. După acest rezultat Marcello Lippi şi-a dat demisia lâsând naţionala asiatică pe locul secund în grupă, cel care nu garantează nepărărat accesul în faza grupelor principale ale competiţiei. Doar 4 ocupante ale locurilor doi din cele 8 grupe vor avansa în următoarea fază a preliminariilor CM 2022. 

Afla mai multe despre: lippichinasiriaautogolpreliminariicm 2022 

viewscnt
Articole similare