Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De la campioană la campioană. Nadia Comăneci impresionată de Simona Halep: ”Mi se pare o fiinţă unicată”

VIDEO | De la campioană la campioană. Nadia Comăneci impresionată de Simona Halep: ”Mi se pare o fiinţă unicată”

Tenis

Comentarii

Nadia Comăneci, poate cea mai mare sportivă din istoria României a fost invitata Geaninei Iacob în cadrul emisiunii Zoom Sport.

Printre diversele subiecte de discuţie abordate, Nadia a discutat pentru câteva minute şi despre Simona Halep, fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA.

Legendara sportivă româncă a vorbit la superlativ despre Simona, pe care a descris-o ca fiind o fiinţă unicat. Totodată, Nadia a recunoscut că dacă nu ar fi făcut gimnastică i-ar fi plăcut la un moment dat să facă tenis:

”Gimnastica a fost prioritară pentru mine, dar cred că mi-ar fi plăcut să fac tenis. Îmi place Simona Halep, este o fiinţă unicată. Ceea ce face astăzi ajută mult tineretul de azi. Nu mi se pare corect să compar pe cineva cu cineva. Poţi să te uiţi la cu ce ajută ea acest fenomen care se întâmplă azi. Dârzenia ei, faptul că este într-un fel perfecţionistă, ştie că nu e loc de greşeală, îmi aminteşte de mine. Dar ăsta e un lucru de experienţă pe care fiecare şi-l dezvoltă în timp. Îmi place că este muncitoare şi găseşte mereu motivaţie în ceea ce face” i-a explicat marea noastră campioană, Geaninei Iacob la Zoom Sport. 

Afla mai multe despre: nadia comănecisimona halep 

viewscnt
Articole similare