Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO De la Dan Petrescu la Romelu Lukaku. Fanii lui Chelsea îi cântă belgianului la fel cum o făceau pentru fostul mare fundaş dreapta român

VIDEO De la Dan Petrescu la Romelu Lukaku. Fanii lui Chelsea îi cântă belgianului la fel cum o făceau pentru fostul mare fundaş dreapta român

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku a revenit la Chelsea şi a făcut-o cu gol marcat.

Nu e de mirare că fanii formaţiei londoneze l-au întâmpinat cu braţele deschise pe super atacantul belgian. Cotat la 100 de milioane de euro, Lukaku a ajuns la Chelsea pentru o sumă chiar şi mai mare: 115 milioane, potrivit presei engleze.

Fost jucător pe Stamford Bridge între 2011 şi 2014, Lukaku a revenit în această vară, iar la primul său meci a şi marcat în poarta rivalilor de la Arsenal Londra.

Fanii i-au strigat minute în şir numele la derby-ul cu Arsenal, iar unul dintre suporteri a remarcat că noul cântec al fanilor ”The Blues” pentru Lukaku este interpretat de fani pe aceeaşi melodie pe care fanii îi cântau lui Dan Petrescu, fost mare fotbalist al celor de la Chelsea.

 

 


Romelu Lukaku s-a întors la Chelsea, la şapte ani după ce părăsise clubul. Belgianul semnase iniţial în 2011 cu formaţia londoneză, însă a fost împrumutat la West Brom şi Everton după ce nu a convins pe Bridge.

”Am voie să spun? Da, am numărul 9. Sunt fericit şi norocos să mă aflu în această situaţie. Va fi un meci foarte greu, dar ne vom pregăti pentru o bătălie. M-am antrenat. Am avut parte de cantonament. Acum vreau să îmi ajut colegii şi sunt disponibil dacă antrenorul vrea ca eu să joc”, a declarat Lukaku, conform Goal.

Afla mai multe despre: lukakudan petrescu 

viewscnt
Articole similare