Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De la extaz la agonie! Cum poţi ajunge în câteva secunde de la 1-1 la 0-2. Au simţit-o pe propria piele cei de la Slaven Belupo

VIDEO | De la extaz la agonie! Cum poţi ajunge în câteva secunde de la 1-1 la 0-2. Au simţit-o pe propria piele cei de la Slaven Belupo
Comentarii

Pe ultimul loc în clasament, Slaven Belupo a pierdut în faţa liderului Hajduk Split în etapa a 13-a a campionatului croat.

După ce au pierdut în tur la Koprivnica, "haiducii" au răzbunat eşecul şi s-au impus cu 2-0 pe teren propriu. Fosta echipă a lui Steliano Filip a condus cu 1-0 la pauză şi s-a desprins în partea secundă în urma unei faze pe cât de ciudată pe atât de haioasă. Oaspeţii au fost aproape să profite de un cadou făcut de goalkeeperul advers iar câţiva jucători chiar au început să sărbătorească crezând că Glavcic va înscrie.

Până şi portarul lui Slaven Belupo celebra deja reuşita părăsindu-şi propria poartă. Totuşi goalkeeperul lui Hajduk a reuşit să respingă în ultima clipă mingea pe care scria 1-1 spre uluiala adversarilor. Aceştia nu şi-au dat seama ce se întâmplă şi au fost surprinşi de contraatacul rapid al gazdelor. Juranovic a băgat mingea în plasă pentru ce avea să devină ultima reuşită a partidei. 

Afla mai multe despre: slaven belupohajduk split,  

viewscnt
Articole similare