Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De la gimnastică ritmică a ajuns campioană la tenis de masă!

VIDEO | De la gimnastică ritmică a ajuns campioană la tenis de masă!galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Tania Plaian, componentă a echipei naţionale de U21 ,şi-a dorit să joace fotbal, e pasionată de tenisul de câmp şi de Djokovic, iar de 9 ani câştigă medalie după medalie la tenis de masă.

Are doar 19 ani, face tenis de masă de la 10 ani, iar acum e om de bază în echipa naţională de U21. Când s-a apucat de acest sport, Taniei Plaian nici nu îi trecea prin minte că va ajunge să îl practice la nivel de performanţă. În copilărie, pentru că şcoala unde învăţa a fost desfiinţată, fata s-a mutat la un liceu cu profil sportiv şi a fost nevoită să facă şi un sport.

Până la urmă am ajuns să fac tenis de masă dintr-o întâmplare”, a declarat Tania Plaian, componentă a lotului naţional U21 de tenis de masă.

Idolul ei este Novak Djokovic

Înainte de tenis de masă, Tania a mai cochetat şi cu gimnastică ritmică şi şi-ar fi dorit să meargă şi alte două sporturi.

Nu aveam nici o treabă cu gimnastică ritmică, şase luni am făcut, dar mi-am dat seama că nu e de mine şi m-am lăsat. Mi-aş fi dorit să pot să fac fotbal sau tenis de câmp. Idolul meu este Novak Djokovic, îl urmăresc tot timpul şi încerc să învăţ de la el că este totuşi numărul 1 mondial”, a recunosct Tania.

Chiar dacă nu a reuşit să îl practice, tenisul de câmp a rămas pasiunea tinerei, iar ea nu ratează niciun turneu al jucătorului ei preferat.

Tania are visuri mari, iar pe unul dintre ele vrea să şi-l împlinească cât de curând! „Vreau să ajung în echipa naţională de senioare şi o să muncesc pentru treaba asta şi vreau să demonstrez că am şi eu un loc acolo”, a conchis campioana.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare