Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De neoprit!! Bayern Munchen este a doua finalistă din Cupa Germaniei. Meci spectaculos cu trei goluri contra lui Eintracht

VIDEO | De neoprit!! Bayern Munchen este a doua finalistă din Cupa Germaniei. Meci spectaculos cu trei goluri contra lui Eintracht
Comentarii

Bayern Munchen şi Eintracht Frankfurt au jucat în cea de-a doua semifinală a Cupei Germaniei. Gazdele au câştigat cu 2-1 şi vor disputa finala contra echipei lui Kai Havertz, la Berlin. Marţi, Leverkusen s-a calificat în marea finală, după victoria cu 3-0 de pe terenul lui Saarbrucken.

Calitatea individuală a campioanei Germaniei a făcut diferenţa în partida cu Eintracht Frankfurt. Bayern se califică în finala contra lui Bayer Leverkusen, după un 2-1 chinuit contra revelaţiei din sezonul trecut din Bundesliga. A fost un meci în care trupa lui Hans Dieter Flick a oferit două reprize diferite: prima, în care a fost în control total, şi o a doua, în care s-a relaxat vizibil.

Bayern Munchen se califică în finala Cupei Germaniei  

Croatul Perisic a marcat primul gol al meciului. S-a întâmplat în minutul 14, atunci când Thomas Muller l-a servit ideal în careu, iar croatul a plonjat pentru 1-0. 

Formaţia oaspete a reuşit cumva să se apere exact în faţa furiei bavareze, iar cu 20 de minute înainte de final, Da Costa, proaspăt intrat în teren, avea să egaleze. A fost o minge controlată bine în careu de Kamada, care a scos pentru şutul plasat al mijlocaşului dreapta de la Eintracht. 

La doar cinci minute de la acest gol, Bayern Munchen a simţit că este cazul să apeze din nou pedala acceleraţiei. Şi, ca de obicei, Robert Lewandowski a fost prezent la datorie. Polonezul a marcat pentru 2-1, în urma unei faze controversate, care a avut nevoie pentru clarificare de interveţia VAR-ului. 

2-1 pentru Bayern Munchen, care va disputa acum finala aşteptată de mai toţi specialiştii înainte de startul semifinalelor. Campioana Germaniei face paşi decisivi spre un nou sezon perfect. Aproape că a scăpat în campioană în Bundesliga, va juca finala Cupei Germaniei cu trofeul pe masă şi rămâne în calcule pentru câştigarea UEFA Champions League, acolo unde mulţi o văd drept mare favorită.


LIVE VIDEO | Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt 2-1

Marcatori: Perisic '14, Lewandowski '75 / Da Costa '70

Echipele de start:

  • Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Kimmich - Coman, Muller, Perisic - Lewandowski
  • Frankfurt: Trapp - Abraham, NDicka, Hinteregger - Chandler, Kohr, Ilsanker, Toure - Gacinovic, Rode - Andre Silva

Min 93. Bayern scapă în câştigătoare, iar spiritele se încing pe final de meci.

  • Eintracht apelează la Bas Dost. Alături de el, pe teren intră şi Lucas Torro. O formulă ceva mai ofensivă,în speranţa că meciul poate merge în prelungiri.

Min 75. Gooooool Bayern Munchen! Doar cinci minute a rezistat rezultatul de egalitate. Robert Lewandowski este pe teren şi asta se simte. Polonezul marchează pentru 2-1, iar bavarezii trec din nou în avantaj. A fost nevoie de intervenţia VAR, dar golul este validat de central.

Min 70. Gooooool Eintracht Frankfurt!! Da Costa, proaspăt intrat pe teren, marchează din pasa lui Kamada. Semi surpriză în cea de-a doua semifinală a Cupei Germaniei. Schimbare extrem de inspirată pentru Eintracht, pentru că cei doi colaborează la golul egalizator.

  • Primele schimbări ale meciului. Gazdele apelează din minutul 61 la Hernandez, şi un minut mai târziu la Thiago. Au ieşit Coman şi Perisic. Eintracht îi introduce în teren pe Kamada şi Da Costa în locurile lui Gacinovic şi Toure.

Min 57. Bayern aproape de gol, din nou! Coman îi pasează la marginea careului de 16 metri lui Kimmich, dar şutul acestuia este respins de Kevin Trapp. Fotbalistul gazdelor sângerează, dar se pare că va continua meciul

  • Pauză. Bayern Munchen conduce cu 1-0, după o repriză în care Perisic a făcut diferenţa cu golul său din minutul 14. Bavarezii au o posesie de 62% şi au beneficiat de cinci lovituri de colţ şi de alte zece oportunităţi create în terenul advers. Din cele două şuturi pe spaţiul porţii, unul s-a transformat în gol. Ocazia reprizei îi aparţine lui Coman şi o poţi urmări mai jos.

Min 32. Bayern putea să-şi dubleze avantajul. Kevin Trapp îl blochează in extremis pe Robert Lewandowski

Min 26. Ocazie monumentală pentru Kinglsey Coman! Davies îi pasează perfect pentru golul doi al echipei sale, dar francezul ratează cu poarta goală în faţă

Min 14. Goooool Bayern Munchen! Coman pasează în adâncime spre Lewandowski, polonezul cade, dar Thomas Muller, atent, recentrează perfect pentru Perisic, care marchează din plonjon. 1-0 pentru bavarezi, după un nou assist al excepţionalului, Thomas Muller.

Min 1. Start de meci!


Bayern Munchen ar putea ajunge în a treia finală la rând în Cupa Germaniei, dar campionii din Bundesliga vor fi nevoiţi să treacă de Eintracht Frankfurt, echipa care i-a învins în ultimul act, în 2018, cu scorul de 3-1. 

De altfel, după acel meci, antrenorul Niko Kovac, care pe atunci era la Eintracht Frankfurt, a trecut la cârma lui Bayern Munchen. 

Bayern Munchen a ajuns în finala Cupei Germaniei de şapte ori în ultimii 10 ani. 

De cealaltă parte, Eintracht Frankfurt a pătruns în semifinale, după ce a eliminat Bremen în sferturi, cu 2-0. Este a treia oară în ultimii patru ani, când oaspeţii de miercuri ajuns printre cele mai bune patru echipe din Cupa Germaniei. 

În Bundesliga, Bayern Munchen face legea şi e aproape de un nou titlu. Bavarezii au 70 de puncte şi conduc clasamentul, Borussia Dortmund fiind pe locul secund, cu 63 de puncte. 

De cealaltă parte, Eintracht Frankfurt nu trece prin cea mai bună formă. E doar pe locul 11, cu 35 de puncte, iar de la reluarea Bundesligii a câştigat două meciuri, a remizat o dată şi a pierdut trei partide. 

 

Afla mai multe despre: bayern munchencupa germanieibayern munchen eintracht frankfurt 

viewscnt
Articole similare