Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De Ziua Naţională a României, "U" Craiova transmite un călduros: "La mulţi ani România, la mulţi ani români"

VIDEO | De Ziua Naţională a României, "U" Craiova transmite un călduros: "La mulţi ani România, la mulţi ani români"

Fotbal

Comentarii

Pe 1 decembrie 1918, în Marea Adunare de la Alba Iulia se vota unirea Transilvaniei cu România, în ceea ce e avea să devină România Mare, aşa cum nu mai fusese vreodată. Astăzi, la 101 ani distanţă de la marea decizie, membrii echipei "U" Craiova au ţinut să trimită mesajul lor tuturor românilor.

Clubul din Oltenia a postat pe pagina oficială a clubului un videoclip în care îşi arată dragostea şi devotamentul pentru ceea ce înseamnă România. În plus, jucătorii străini de la Craiova au dorit să transmită şi ei respectul pentru ţare care îi găzduieşte.

Nu au lipsit tinerii jucători români, Valentin Mihailă sau Andrei Ivan, viitorul fotbalului românesc, dar nici tehnicianul lor, reputatul Victor Piţurcă, cel care şi-a "Cu ocazia Zilei Naţionale a României, le urez tututor românilor <<La mulţi ani şi multă sănătate>>. De asemenea , legiunea de străini de la Craiova, formată din portughezul Tiago Fereira, albanezul Kamer Qaka, bosniacul Goran Zakaric, ghanezul Isaac Donkor şi bulgarul Antoni Ivanov, şi-au arătat şi ei recunoştinţa, urând un respectuos <<La mulţi ani>>.

Cu siguranţă, cei mai înfocaţi susţinători ai României din Craiova sunt copiii, cei care au susţinut cu ardoare şi naţionala de fotbal a României la partida cu Norvegia, atunci când porţile au fost deschise doar pentru copii. Atunci, "U" Craiova a deplasat un număr apreciabil de micuţi, cărora le-a oferit şansa de a-i vedea pe viu pe Ianis Hagi, Nicolae Stanciu sau George Puşcaş.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare