Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Deac a venit cu kilograme în minus la reunire şi îi cere bonus lui Petrescu! Ce şanse are CFR cu Sevilla, ce spune despre pierderea lui Culio şi despre lupta la titlu

VIDEO Deac a venit cu kilograme în minus la reunire şi îi cere bonus lui Petrescu! Ce şanse are CFR cu Sevilla, ce spune despre pierderea lui Culio şi despre lupta la titlu

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac s-a prezentat cu kilograme în minus la reunirea CFR-ului, după pauza de sărbători, şi aşteaptă un bonus de la Dan Petrescu. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai campioanei României a vorbit despre noul contract al "Bursucului", despre şansele pe care CFR le are în dubla cu FC Sevilla şi pierderea lui Juan Culio, cel care a plecat în Argentina şi va juca la Quilmes.

Campioana CFR s-a reunit pe 9 ianuarie, iar între 11 şi 25 ianuarie va pleca în cantonament în Spania, la Oliva Nova. Deac a vorbit şi despre lupta la titlu.

"Ne bucurăm că a rămas (n.r. - despre Petrescu), este un antrenor bun, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am făcut o treabă bună împreună şi ne bucurăm că este aici cu noi. Ne bucurăm că vom face cantonamentul în Spania, unde am fost acum doi ani. Au fost condiţii extraordinare. Terenuri, mâncare. Dacă vrei să obţii performanţe mari, trebuie ca echipa, clubul să ofere.

(n.r. - Cu cine vă luptaţi?) Acum sunt mai multe echipe. Astra, Craiova, FCSB. Va fi o luptă strânsă, dar noi suntem pregătiţi. Aşa a fost în fiecare an.

(n.r. -Sunteţi un lot suficient de puternic ca să faceţi faţă Sevillei?) Este clar că Sevilla este favorită. Nu doar în meciul cu noi, ci şi la câştigarea Europa League, din punctul meu de vedere. Va fi un meci care pe care, sperăm să îi prindem pe un teren mai greu. Vom juca în februarie şi ştiţi ce vreme ne aşteaptă.

(n.r. - despre adversarele din amicale ) E bine că avem adversari puternici că atunci vom şti exact pe unde suntem şi nu are rost să ne păcălim cu adversari care să nu ne pună probleme. Suntem obişnuiţi să jucăm cu echipe bune cum am jucat şi în Europa League, e cu atât mai bine.

(n.r - despre Culio) E o pierdere mare, toată lumea ştie, Culio un jucător bun, extraordinar, un lider în vestiar şi în teren, dar eu cred că în momentul acesta echipa CFR-ului nu stă într-un singur jucător.

(n.r. - Pentru kilogramele în plus există sancţiuni?) Da, există, dar aş vrea să îl întreb pe Mister dacă există ceva bonusuri pentru kilograme în minus. Cred că fiecare jucător aşa ar trebui să fie, profesionist, pentru că asta este pâinea noastră. Anul trecut a fost cel mai bun an de când sunt eu la CFR şi sperăm ca anul acesta să fie cel puţin la fel de bun.

(n.r. - despre Sevilla şi lupta la titlu) E clar că dacă vom elimina Sevilla va fi cu adevărat o surpriză. Nu suntem eliminaţi dinainte, credem în şansa noastră şi vom vedea. Lupta la titlu s-a strâns foarte mult pentru că noi pe final nu am făcut foarte multe puncte, cum am avut la un moment dat un avans destul de considerabil", a spus Ciprian Deac, la reunire.

Afla mai multe despre: ciprian deackilogramedan petrescueuropa leaguefc sevillaculio 

viewscnt
Articole similare