Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deac: "Nu ne-a căzut bine demiterea lui Iuliu Mureşan". Motivul pentru care nu merită să fie convocat la naţională

VIDEO | Deac: "Nu ne-a căzut bine demiterea lui Iuliu Mureşan". Motivul pentru care nu merită să fie convocat la naţională

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac a vorbit după victoria lui CFR Cluj la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, despre meciul care i-a readus pe locul 1 în campionat, despre situaţia din interiorul clubului şi motivul pentru care nu merită să fie convocat la echipa naţională.

"A fost un meci greu. După ce am rămas în 10 au venit peste noi", şi-a început discursul Ciprian Deac, care a continuat să vorbească despre mentalitea de la CFR Cluj şi situaţia actuală din interiorul clubului: "Acest club e învăţat să joace toate meciurile la victorie. Am crezut până în ultimele momente că vom câştiga. 

Nu au fost agitate apele la noi în vestiar, contează mai puţin cine conduce acest club. E clar că nu ne-a căzut bine demiterea domnului Iuliu Mureşan. Ne pare rău, dar cel mai bine ar fi să ne concentrăm la ce facem pe teren". 

Întrebat dacă merită să fie convocat la echipa naţională, Deac este sincer: "Nu, îmi place să fiu realist cu mine. Mai am nevoie de multe meciuri, am momente când mă sufoc. Sunt departe de forma maximă. Mai am nevoie de 3-4 meciuri, acum începe campionatul pentru mine". 

Fotbalistul CFR-ului i-a dedicat golul soţiei sale, care este însărcinată cu o fetiţă. 

 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfrechipa nationala 

viewscnt
Articole similare