Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut nefericit pentru un român în UFC! A fost bătut categoric şi prezentat ca fiind din Rusia. Adeversarul său se antrenează cu Nurmagomedov

VIDEO | Debut nefericit pentru un român în UFC! A fost bătut categoric şi prezentat ca fiind din Rusia. Adeversarul său se antrenează cu Nurmagomedov

Alte sporturi

Comentarii

Nicolae "Nick" Negumereanu, un obişnuit al galelor RXF transmise de Telekom Sport, a debutat sâmbătă seara în cea mai importantă companie de MMA din lume, UFC, în cadrul galei din Londra. Debutul însă a fost de tristă amintire pentru român.

În vârstă de 24 de ani şi neînvins până în acest moment, cu nouă victorii din nouă lupte, Negumereanu a pierdut fără drept de apel în faţa rusului Saparbeg Safarov, decizia fiind una unanimă din partea juriului. 

Rusul din Dagestan, aceeaşi zonă din care vine şi campionul UFC Khabib Nurmagomedov, l-a dominat în toate cele trei runde pe român, chiar dacă în prima repriză a fost la un pas de a fi descalificat, pentru că s-a prins cu mâinile de cuşcă, un lucru interzis de regulament. În cele din urmă, arbitrul i-a scăzut un punct, dar cu toate acestea a reuşit să câştige lupta la puncte. 

Un moment delicat s-a petrecut şi la anunţarea luptătorilor. Celebrul Bruce Buffer l-a prezentat pe Negumereanu ca fiind din Braşov, Rusia. Pentru "Nick" aceasta este prima luptă în UFC, la categoria light heavyweight (94 kg) şi cu siguranţă va mai apărea în UFC, datorită contractului pe care l-a semnat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Afla mai multe despre: nicolae negumereanuufcmma 

viewscnt
Articole similare