Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Debut perfect în play-out pentru Dinamo. Victorie fără emoţii în meciul cu Gaz Metan Mediaş

VIDEO | Debut perfect în play-out pentru Dinamo. Victorie fără emoţii în meciul cu Gaz Metan Mediaş

Superliga

Comentarii

Dinamo n-a avut nicio problemă în meciul de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş. Pesic, Popescu şi Moldoveanu au marcat golurile victoriei pentru echipa pregătită de Florin Bratu.

Într-o atmosferă dezolantă, Dinamo a început cu dreptul prima sa prezenţă în play-out. "Câinii" au deschis scorul cu zece minute înaintea pauzei. Pesic a marcat al doilea său gol în tricoul alb-roşu. Introdus în primul 11 în ultimul moment în locul lui Hanca, accidentat, Torje a fost aproape să dea golul campionatului.

Jucătorii lui Bratu au trecut pe lângă cea de-a doua reuşită la ocazia imensă a lui Popa. Atacantul a trimis în Pleşca. Până la urmă, Dinamo şi-a dublat avantajul, cu un sfert de oră înainte de final. Popescu a reuşit să înscrie primul său gol în Liga I. Aceeaşi performanţă a reuşit-o şi Robert Moldoveanu, la ultima fază a meciului, iar Dinamo a învins-o pe Gaz Metan cu 3-0.
 
Dinamo - Gaz Metan Mediaş 3-0
Au marcat: Pesic '35, Popescu '74, Moldoveanu '90+4
 
Echipele de start:
 
Dinamo: Penedo - Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesic, Salomao - Popa
Rezerve: Muţiu, Nica, Monroy, Dudea, Moldoveanu, Corbu
 
Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Popovici, Fytanidis, Sîrghi, Buşu - Neagu, Rosado, Cristea - Olaru, Rondon, Dias
Rezerve: Greab, Chamed, Freitas, Pîrvulescu, Romeo, Tîrcoveanu, Fernandes
 
Min. 90+4 - GOOOOOOOOOOL Moldoveanu marchează pentru 3-0

 
Min. 74 - GOOOOOOOOOOOL Popescu marchează pentru Dinamo, după o centrare perfectă a lui Torje

 
Min. 61 - Ratare mare a lui Popa. Scăpat singur cu Pleşca, atacantul dinamoviştilor a trimis direct în portarul medieşenilor
 
 
Min. 48 - Execuţie superbă a lui Torje, dar mingea loveşte bara porţii lui Pleşca

 
Min. 35 - GOOOOOOOOOOOL Pesic deschide scorul pentru Dinamo

 
Min. 24 - Ratare mare a lui Olaru. Gaz Metan trece pe lângă deschiderea scorului

 
UPDATE 20:15 | Sergiu Hanca s-a accidentat la încălzire, iar în locul său a intrat Gabriel Torje încă din primul minut

LIVE VIDEO DINAMO - GAZ METAN, luni, de la 20:45, pe Telekom Sport 1.

Suporterii lui Dinamo trăiesc o nouă dezamăgire: Dinamo în play-out-ul Ligii 1. Jucătorii lui Florin Bratu sunt astfel nevoiţi să se dueleze cu echipe care luptă pentru evitarea retrogradării. În prima etapă, Dinamo va avea un adversar disperat după puncte. Gaz Metan se află pe penultimul loc în clasament, la două puncte distanţă de locul de baraj şi la 6 diferenţă faţă de primul loc care asigură salvarea.

Meciul se anunţă dificil pentru Dinamo, mai ales că echipa antrenată de Cristi Pustai a arătat un joc mult mai bun faţă de prima parte a campionatului. În ultima partidă oficială, medieşenii au eliminat-o pe Astra din Cupă şi s-au calificat în semifinale.

LIVE VIDEO Dinamo - GAZ METAN. Statistica din ultimele 5 întâlniri directe îi este însă favorabilă lui Dinamo: 3 victorii, un egal şi o înfrângere. ”Câinii” au câştigat ultimele 3 meciuri şi de fiecare dată au marcat 3 goluri. În toamnă, Dinamo s-a impus cu 3-0. Dar Gaz Metan s-a întărit în iarnă şi are un joc mult mai bun faţă de atunci. Casele de pariuri o dau însă favorită pe Dinamo, cu o cotă la victorie de 1.60, în timp ce Gaz Metan are 6.00.

”Suntem într-o situatie nu tocmai fericită pentru Dinamo. Ne aşteaptă un meci complicat, cu o echipă dificilă, foarte bine organizată. Avem nevoie de un joc bun, de rezultate, pentru a avea linişte şi a creşte nivelul de joc. Trebuie să fim foarte atenţi şi determinaţi pentru a obţine cele 3 puncte”, Florin Bratu, înainte de meciul cu Gaz Metan.

Dinamo - Gaz Metan Mediaş va fi în direct pe Telekom Sport 1, luni, de la 20:45. Cele mai importante faze video vor fi pe telekomsport.ro.
 

Afla mai multe despre: dinamogaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare