Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Decizia luată de Nicolae Dică după ce FC Argeş a pierdut acasă cu Rapid: "Ţin să îi anunţ acum pe fani"

VIDEO | Decizia luată de Nicolae Dică după ce FC Argeş a pierdut acasă cu Rapid: "Ţin să îi anunţ acum pe fani"

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul echipei FC Argeş, Nicolae Dică, a ţinut să îi anunţe pe fanii care i-au cerut demisia, în timpul meciului cu Rapid, că nici nu concepe să plece de pe banca formaţiei piteştene.

"Îi anunţ acum că pot să pierd cinci meciuri, zece meciuri că tot nu o să plec. Voi rămâne lângă aceşti băieţi, am încredere în ei că vom face lucruri bune. Dacă voi pierde cinci meciuri la rând, nu voi pleca. Eu sunt omul care a dus această echipă în liga a doua şi voi încerca să duc această echipă unde îi este locul.

Am fost supărat după meciul de la Horezu şi nu am spus că o să îmi dau demisia. Am spus că o să am o discuţie cu conducerea clubului ca să stabilim nişte lucruri. În momentul ăsta nu îmi voi da demisia", a spus Dică, la microfonul Telekom Sport.

FC Argeş - Rapid 0-2

Rapid Bucureşti s-a împus, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeş, scor 2-0 (0-0), într-o partidă din etapa a şaptea a Ligii 2. Golurile giuleştenilor au fost marcate de Jorza (min. 54) şi Goge (min. 89).

"Deşi cei de la Rapid au câştigat cu 2-0, nu meritam să pierdem acest joc. Am jucat bine în cea de-a doua repriză, deşi am primit două goluri. Am fost echipa care a condus jocul, care a pus presiune, ne-am creat ocazii de a marca, dar facem nişte greşeli copilăreşti. Primim gol din aut.

Regretul cel mai mare acesta este. Că nu reuşim să câştigăm acasă când vin 8.000 de oameni. Ştiu că este presiune pe jucătorii mei, dar trebuie să înţeleagă că, dacă vrei să ajungi la un nivel, trebuie să joci sub această presiune", a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare