Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Decizie stranie a arbitrilor la Marseille - Bilbao. Greşeală uriaşă a brigăzii din Portugalia

VIDEO | Decizie stranie a arbitrilor la Marseille - Bilbao. Greşeală uriaşă a brigăzii din Portugalia

Cea mai controversată fază a partidei dintre Marseille şi Athletic Bilbao a avut loc în prelungirile primei reprize, când bascii au redus din diferenţă după o greşeală uriaşă a brigăzii de arbitri.

În prelungirile partidei, Aduriz a tras din interiorul careului de 16 metri, iar mingea l-a lovit în braţ pe Adil Rami. Însă, fundaşul francez s-a apărat corect şi a avut mâna lipită de corp, iar, conform regulamentului, în această situaţie n-ar trebui să se acorde lovitură de pedeapsă.

Iniţial, nici nu s-a acordat. Centralul portughez Jorge de Sousa a dat, în primă fază, corner pentru basci, apoi, după o discuţie cu asistenţii săi, a arătat punctul de la 11 metri. Astfel, Aduriz a primit şansa de a marca din penalty şi a redus din diferenţă pentru Athletic Bilbao.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta