Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţia controversată a lui Rîmniceanu: "Dacă eram mai valoroşi, ne duceam în altă parte" Mesajul care îi vizează direct pe colegii săi

VIDEO | Declaraţia controversată a lui Rîmniceanu: "Dacă eram mai valoroşi, ne duceam în altă parte" Mesajul care îi vizează direct pe colegii săi
Comentarii

Goalkeeperul ilfovenilor consideră că el şi coechipierii săi sunt principalii vinovaţi pentru situaţia în care se află echipa în acest sezon.

Rîmniceanu a ajuns în această iarnă la Chiajna pentru a pune umărul la salvarea de la retrogradare a alb-verzilor. 
 
"Trebuie să băgăm capul în pământ, să fim mai modeşti, să ne antrenăm, să ascultăm ce ne spune antrenorul. Pentru că dacă ascultăm ce ne spune antrenorul, eu zic că putem să facem mai multe puncte, părerea mea. Pentru că dacă am venit aici, înseamnă că... dacă eram mai valoroşi, ne duceam în altă parte, părerea mea" a fost reacţia goalkeeperului care a câştigat titlul cu Viitorul în urmă cu doi ani. 
 
Ultimii în clasament, dar nu şi cei din urmă la bani. Fotbalistul de 29 de ani întăreşte spusele lui Falub cu privire la situaţia financiară a echipei sale. 
 
"Clubul ăsta plăteşte salariile la zi, nu ştiu echipele care vin din Liga a doua ce condiţii au.  Dacă se vrea într-adevăr să intre echipele cu tradiţie care sunt, ok. Nu mai jucăm până la final şi asta este. Dacă vă spun, poate ziceţi că nu e adevărat. Salariile la Chiajna sunt în avans.Să ştie toată lumea, nu avem probleme financiare. Jucăm pe prime, se doreşte să rămână echipa asta în Liga I, începând de la conducere şi la primarul acestei comune, toţi îşi doresc să rămânem în Liga I" a încheiat Rîmniceanu. 
 

Afla mai multe despre: concordia chiajnarîmniceanusituaţie financiarăevitarea retrogradării 

viewscnt
Articole similare