Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţia senzaţională a unui jucător de la AS Roma după ce un copil de mingi l-a lovit intenţionat cu balonul :)

VIDEO | Declaraţia senzaţională a unui jucător de la AS Roma după ce un copil de mingi l-a lovit intenţionat cu balonul :)
Comentarii

Un copil de mingi a aruncat cu un balon în Riccardo Calafiori, fundaş la AS Roma, deoarece acesta trăgea de timp. La final, jucătorul a surprins şi a spus că a înţeles reacţia băiatului.

Riccardo Calafiori a ajuns mai celebru decât ar fi crezut. Fundaşul de 18 ani a făcut înconjurul lumii după ce a fost luat la ţintă de un copil de mingi, în timpul meciului Ajax - AS Roma 1-2. Pe moment, Calafiori s-a enervat, dar a avut o reacţie surprinzătoare la declaraţiile de după meci.

Reacţia surprinzătoare a jucătorului luat la ţintă de copilul de mingi

AS Roma a reuşit să se impună cu 2-1 la Amsterdam, la capătul unei partide în care Ajax a condus şi a ratat un penalty la scorul de 1-0. AS Roma a revenit în partea a doua, a egalat în minutul 57, prin Pellegrini şi Ibanez a adus victoria cu o reuşită în minutul 87.

Pentru olandezi a rămas frustrarea unei partide pe care au dominat-o categoric, dar pe care au pierdut-o. Cursul jocului l-a enervat şi pe unul dintre copiii de mingi aflaţi pe marginea terenului.

La o fază petrecută în ultimele secunde de prelungire, Riccardo Calafiori a încercat să tragă de timp în speranţa că echipa sa nu va fi egalată. Fundaşul lui AS Roma a lăsat o minge să se scurgă în aut şi nu s-a grăbit să repună balonul în joc.

Unul dintre copiii de mingi i-a aruncat rapid balonul, în speranţa că jocul se va relua rapid, însă Riccardo Calafiori a refuzat-o şi a alergat după mingea care tocmai ieşise din teren. Gestul l-a enervat pe copilul de mingi, care a luat o altă minge şi a aruncat-o în jucătorul de 18 ani.

La rândul său, Calafiori l-a certat energic pe băiat, lucru care i-a adus un cartonaş galben pentru comportament nesportiv. Însă Calafiori n-a fost la fel de iritat la finalul meciului. Într-o declaraţie surprinzătoare, fundaşul lui AS Roma spune că a înţeles gestul copilului:

”Aş putea spune că, să-ţi vezi adversarul trăgând de timp într-o astfel de situaţie, m-ar enerva şi pe mine. Nu spun că-l respect, dar înţeleg. E OK”, a comentat Riccardo Calafiori.

Afla mai multe despre: riccardo calafiori 

viewscnt
Articole similare