Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţia serii vine de la Rusescu. Haz de necazul de la Sfântu Gheorghe: "Cum s-a ajuns aici?" Răspunsul e fabulos

VIDEO | Declaraţia serii vine de la Rusescu. Haz de necazul de la Sfântu Gheorghe: "Cum s-a ajuns aici?" Răspunsul e fabulos

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Raul Rusescu, şi-a găsit tăria de a glumi în ciuda înfrângerii suferite marţi seară la Sfântu Gheorghe.

FCSB a fost învinsă cu scorul de 4-2 de Sepsi, "roş-albaştrii" primind pentru prima oară patru goluri în campionat, din 2013 încoace. Întrebat de reporterul Telekom Sport "cum s-a ajuns aici?", vârful în vârstă de 30 de ani a oferit un răspuns amuzant. "Cu autocarul", a spus Rusescu, zâmbind.

Apoi, Rusescu a dat vina pe teren pentru rezultatul de la Sfântu Gheorghe.

"Din păcate, a fost un meci important, pe care l-am pierdut. Din păcate, ăsta este fotbalul. Trebuia să producem mai mult în seara asta şi am pierdut. Nu a fost greu. A fost un teren pe care nu se putea sta în picioare, un teren pe care ei au jucat mai bine decât noi. 

S-au accidentat jucători şi dacă vom continua aşa se vor mai accidenta jucători. Spectacolul trece în plan secund. Trebuie să ne pregătim, să ne adaptăm, din păcate, astea sunt condiţiile şi nu avem ce face. Suntem în luna frigului", a adăugat Rusescu.

Raul Rusescu, care a înscris unul dintre cele două goluri ale vicecampioanei, a recunoscut că vrea să joace mai mult.

"Mă aşteptam să joc mai mult, îmi doream să joc mai mult şi nu numai în perioada când Gnohere a fost suspendat. Nu cred că are rost să vorbim. Mai am contract un an şi jumătate. Am venit aici să ajut echipa şi asta o să fac. Eu nu ştiu nimic şi nu am ce să comentez despre subiectul ăsta", a încheiat Rusescu.

Afla mai multe despre: rusescudeclaratiefcsb 

viewscnt
Articole similare