Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţia serii! Zidane, întrebat dacă "foarfeca" lui Ronaldo a fost mai frumoasă decât golul lui cu Leverkusen. Răspunsul categoric oferit de francez

VIDEO | Declaraţia serii! Zidane, întrebat dacă "foarfeca" lui Ronaldo a fost mai frumoasă decât golul lui cu Leverkusen. Răspunsul categoric oferit de francez

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo pentru cele două goluri înscrise în partida cu Juventus, dar a precizat, cu zâmbetul pe buze, că reuşita sa din meciul cu Bayer Leverkusen, din finala Ligii Campionilor 2001/2002, a fost mai frumoasă.

"Nu e uşor să înscrii trei goluri pe terenul lui Juventus. Am făcut un meci mare. Juventus a jucat bine, de asemenea, a avut ocazii de a marca, dar nu le-a concretizat", a declarat tehnicianul francez, care s-a referit, apoi, la evoluţia lui Cristiano Ronaldo.

"A demonstrat încă o dată că e unul dintre cei mai buni. În Liga Campionilor, e mereu motivat să reuşească lucruri măreţe şi nu se satură niciodată. A înscris două goluri, dar a şi ratat alte şanse. Golul din foarfecă? Reuşita mea cu Bayer Leverkusen a fost mai frumoasă, evident (n.r. - făcând referire la golul înscris în finala Ligii Campionilor din 2002)", a spus Zidane, râzând, pentru Mediaset.

Echipa Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Juventus Torino, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 3 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: zidanemadridjuventus 

viewscnt
Articole similare