Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie foarte ciudată a lui Wallace după golul lui Drăguş: ”El a marcat?” Unde se afla fundaşul Dunării Călăraşi

VIDEO | Declaraţie foarte ciudată a lui Wallace după golul lui Drăguş: ”El a marcat?” Unde se afla fundaşul Dunării Călăraşi

Superliga

Comentarii

Wallace, jucător la Dunărea Călăraşi, a oferit o declaraţie surprinzătoare după eşecul cu Viitorul. Fundaşul de 29 de ani spune că nu ştie cine a marcat golul victoriei, deşi el a participat la faza din care Drăguş a marcat.

Dialog surprinzător între reporterul Telekom Sport şi Wallace, cel care a fost titular în Dunărea Călăraşi - Viitorul 0-1.

Reporter: E Drăguş unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului? Iată că el a făcut diferenţa în această seară.
Wallace: ”Este un jucător de naţională, îţi dai seama. Asta e viaţa. Nici nu ştiu sincer. El a dat gol?”

Răspunsul oferit de Wallace este curios, în condiţiile în care el a participat la pauză. După ce se poate oberva în imagini, fundaşul Dunării Călăraşi, care poartă numărul 35, este unul dintre cei care participă la fază. Wallace tatonează omul cu mingea, care pasează apoi pentru Drăguş şi acesta înscrie. Wallace era doar la câţiva metri de atacantul Viitorului, cu faţa spre fază, dar, cu toate spune că nu ştie cine a marcat.

Afla mai multe despre: wallacedunarea calarasiliga 1viitoruldenis dragus 

viewscnt
Articole similare