Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie incendiară a lui Ianis Hagi despre rivalele de la vârf: "Uitaţi ce fotbal jucăm. Ei ajung o dată la poartă, dau gol din nimic!"

VIDEO | Declaraţie incendiară a lui Ianis Hagi despre rivalele de la vârf: "Uitaţi ce fotbal jucăm. Ei ajung o dată la poartă, dau gol din nimic!"

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi este nemulţumit după ce Viitorul a pierdut în două etape la rând cu FCSB şi CFR Cluj, primele două echipe din Liga 1. Fiul "regelui" consideră că echipa sa merita mai mult din aceste partide şi pune "tunurile" pe adversari.

Întrebat la flash interviul de după meciul cu CFR dacă Viitorului îi este mai greu cu echipele din vârful clasamentului, Hagi junior a răbufnit: "Nu cred. Uitaţi ce fotbal jucăm. Îi dominăm din primul până în ultimul minut. Ajung o dată la poartă, dau un gol din nimic. Noi producem, ei marchează. Dar eu zic că suntem pe drumul bun. Jucăm un fotbal frumos. Cel puţin telespectatori când se uită la noi cred că văd un joc deschis, frumos. Pasăm, nu ca alţii care dau în ele şi joacă pe mingea a doua. Noi încercăm să producem fotbal. Câteodată dăm goluri, câteodată nu. Nici în seara asta şi nici în seara cu Steaua nu am reuşit să marcăm. Trebuie să mai lucrăm la chestiile astea, dar suntem tineri, avem tot viitorul în faţă. Creştem de la meci la meci, o să fim mai bine de la anul încolo".

Căpitanul de la Viitorul nu îi reproşează colegului său, Mladen, greşeala de la golul lui Ţucudean, singurul din meciul cu CFR: "Sebi a alunecat la faza aia. Asta e, ce să facem".

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare