Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie incredibilă dată de un jucător din Liga I: ”Mergem acolo şi îi călcăm în picioare” Anunţ războinic pe final de playoff

VIDEO | Declaraţie incredibilă dată de un jucător din Liga I: ”Mergem acolo şi îi călcăm în picioare” Anunţ războinic pe final de playoff
Comentarii

Alexandru Mateiu a fost nervos după egalul obţinut de Craiova cu CFR Cluj, dar mijlocaşul oltenilor nu a renunţat la luptă. Mateiu consideră că Universitatea are şanse în continuare şi la titlu, dar şi la campionat.

Din dorinţa de a-şi motiva colegii şi suporterii, Mateiu a oferit o declaraţie extrem de războinică înainte de meciul cu Viitorul.

Mergem la Viitorul să câştigăm şi sper să câştigăm toate meciurile până la final şi vedem unde suntem. Tot timpul am avut meciuri grele cu Viitorul, dar sperăm să câştigăm şi să mergem pe un drum foarte bun. Sunt şanse, jucăm.

Normal că mi-aş dori să bat chiar FCSB, dar noi ne dorim să ne facem jocul, să fim sănătoşi, să jucăm, să câştigăm, să o băgăm în poartă că nu am mai băgat-o de aşa multe ori. E o atmosferă bună, mai avem şanse şi la campionat, şi la Cupă, trebuie să mergem mai departe, să avem încredere în noi că avem un lot foarte bun.

De mâine, cu Viitorul în cap şi acolo mergem să îi călcăm în picioare şi să câştigăm”, a spus Mateiu, după egalul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mateiucraiova,  

viewscnt
Articole similare