Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie războinică a fotbalistului dorit de Gigi Becali la FCSB: "Mă transform şi parcă turbez"

VIDEO | Declaraţie războinică a fotbalistului dorit de Gigi Becali la FCSB: "Mă transform şi parcă turbez"galerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Gigi Becali şi-a dorit mulţi jucători de-a lungul timpului, iar în acest caz, latifundiarul din Pipera a fost impresionat după o prestaţie chiar împotriva echipei sale. La acea vreme, Adrian Bălan (29 de ani) a întors toate privirile prin gestul făcut după golul marcat cu FCSB. Acum, atacanul "loveşte" cu o nouă declaraţie senzaţională.

Adrian Bălan a plecat în vară de la FC Voluntari şi a semnat un contract valabil pe un sezon cu Poli Iaşi, club pentru care a reuşit să înscrie deja trei goluri în actualul sezon. Fotbalistul şi-a explicat forma relativ bună prin care trece printr-o declaraţie caracteristică. 

"Eu în teren mă transform şi parcă turbez, mă enervez la orice fază. Poate ăsta e un minus dar aşa sunt, îmi doresc să câştig", a spus Bălan într-o conferinţă de presă. 

ADRIAN BĂLAN DORIT DE GIGI BECALI LA FCSB

În urmă cu un an, Becali l-a dorit pe Bălan la FCSB, având în memorie şi golul marcat împotriva "roş-albaştrilor". Însă, după nenumărate discuţii, gruparea ilfoveană a refuzat oferta venită din partea vicecampioanei României. Astfel, Becali a bătut palma, până la urmă, cu Raul Rusescu.

"Îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!"

După ce a marcat chiar împotriva celor de la FCSB, atacantul l-a înjurat pe Claudiu Niculescu. Imediat după meci, Bălan a fost băgat în şedinţă de oficialii clubului şi exclus din lot pe o perioadă nedeterminată. "El îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!", a explicat atunci Bălan, conform unui martor al discuţiei pe care fotbalistul a avut-o cu managerul clubului. După câteva luni în care s-a pregătit alături de echipa secundă de la FC Voluntari, Adrian Bălan a fost reprimit în lot de Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: adrian balanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare