Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie savuroasă a primului transfer făcut de Hagi în această iarnă: "Vreau să îmi impun jocul prin stilul meu de joc!"

VIDEO | Declaraţie savuroasă a primului transfer făcut de Hagi în această iarnă: "Vreau să îmi impun jocul prin stilul meu de joc!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu este, începând de astăzi, noul jucător al formaţiei FC Viitorul, a anunţat site-ul grupării conduse de Gheorghe Hagi.

În vărstă de 21 de ani, Andrei Tîrcoveanu a semnat un contract valabil până în vara anului 2023. "FC Viitorul îi urează bun venit şi mult succes în tricoul negru-albastru!", se precizează în comunicat.

Tîrcoveanu a oferit şi primele declaraţii în calitate de jucător al Viitorului, pe care le puteţi urmări în continuare.

"În primul rând, vreau să mulţumesc clubului Viitorul, pentru că mi-a întins o mână de ajutor. Ştiţi că am avut o perioadă mai grea în viaţa mea. Sper să nu dezamăgesc, să muncesc în fiecare zi cât de mult pot, să reuşim să ne îndeplinim obiectivul.

În primul, proiectul care este aici de ani buni, poziţia în clasament a clubului şi, mai ales, îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu domnul Hagi.

Mă cunosc şi de la echipa naţională şi de la meciurile de juniori. Băieţii m-au primit foarte bine, este un club foarte frumos aici.

Cu speranţa de a câştiga fiecare meci, de a lupta pentru îndeplinirea obiectivelor şi sper să pot ajuta echipa. Să joc cât mai mult, pentru asta voi munci şi să fiu cât mai bun.

Şi asta a cântărit (n.r. - faptul că Hagi dă credit tinerilor), dar eu nu mă mai bazez pe regula U-21. Vreau să demonstrez că sunt un jucător cu valoare, nu neapărat că sunt junior, vreau să îmi impun jocul prin stilul meu de joc", a fost prima reacţie a lui Andrei Tîrcoveanu, după ce a semnat cu Viitorul.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a fost pus pe liber de Dinamo, în decembrie, după ce Tîrcoveanu a intrat în conflict cu antrenorul Mircea Rednic, în urma unor declaraţii făcute de tatăl fotbalistului. 

"Nu ştiu de ce Andrei trece prin situaţia asta. Mă gândesc că am supărat pe cineva. Are 21 de ani, nu vă mai bateţi joc de el! Nu a primit nicio şansă, nu a jucat niciodată mai prost decât altul de pe teren. Are cinci minute, a dat două şuturi pe poartă şi şi-a creat ocazii. Are 31 de meciuri în Liga I, dar singurul lor scop este să-l cureţe", spunea tatăl lui Tîrcoveanu.

Andrei Tîrcoveanu a crescut în academia clubului Dinamo, dar nu a apucat să joace decât nouă partide pentru echipa de seniori a "câinilor". El a mai jucat şi la Gaz Metan Mediaş, sub formă de împrumut, şi a adunat 37 de partide, un gol şi un assist.

22 de ani va împlini mijlocaşul, pe 22 mai 2019

100.000 de euro este cota lui Tîrcoveanu

Afla mai multe despre: tircoveanu,  

viewscnt
Articole similare