Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţie surprinzătoare a adversarei Simonei Halep din optimile de finală: ”Analgezicele sunt bune”

VIDEO | Declaraţie surprinzătoare a adversarei Simonei Halep din optimile de finală: ”Analgezicele sunt bune”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea poloneză în vârstă de 18 ani Iga Swiatek, locul 104 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, fază în care adversară îi va fi Simona Halep, numărul 3 mondial.

Jucătoare din Polonia se declară fericită că va putea evolua împotriva Simonei, însă îi dă bătăi de cap o accidentare suferită la antrenamente.

”E un vis împlinit pentru mine să joc împotriva lui Halep. D-abia aştept. Va fi o experienţă grozavă pentru mine, chiar şi să pierzi împotriva unei astfel de jucătoare îţi oferă ceva de învăţat.

Dacă aş putea să iau un lucru de la ea, acesta ar fi răbdarea pe care o are.

Nu mă aşteptam să ajung până aici. Mă gândeam că turul doi e o performanţă bună. N-am sărbătorit foarte mult pentru că am o uşoară accidentare.

Mi s-a îndoit genunchiul la un antrenament, iar durerea s-a dus până la spate. Dar am luat analgezice şi m-a ajutat mult. Probabil, voi lua şi împotriva Simonei. Analgezicele sunt bune”, a spus Swiatek la o conferinţă de presă.

Swiatek a învins-o în turul trei pe portoricana Monica Puig, locul 59 WTA, scor 0-6, 6-3, 6-3, într-o oră şi 48 de minute.

Iga Swiatek, care a împlinit vineri 18 ani, nu are niciun titlu WTA în palmares.

Afla mai multe despre: iga swiatekroland garros 

viewscnt
Articole similare