Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii dure ale lui Cornel Dinu: "Negustorul de Gigi Becali umbreşte fenomenul"

VIDEO | Declaraţii dure ale lui Cornel Dinu: "Negustorul de Gigi Becali umbreşte fenomenul"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a comentat în termeni duri implicarea lui Gigi Becali la echipă, dar mai ales a discutat despre comportamentul patronului şi mesajele transmise de acesta către antrenorul Nicolae Dică.

"Comerciantul ăsta, negustorul ăsta care are echipa, este groaznic ce povesteşte, cum dă cu noroi în fotbal prin ce face şi cum i se dă credit şi este pe toate canalele şi vorbeşte. Domne, îmi vin în cap spartanii. Spartanii când dacă vedeau că dacă nu era un nou născut făcut ca lumea, dar era sălbăticia de atunci, dar a mai rămas pe undeva şi astăzi, dar sub alte forme, îl luau şi-l aruncau de pe Tarpeia.

Noi, genetic, suntem diferiţi, dar, când vedem oamenii care au divagaţii d-astea, care dau cu noroi, care umbresc fenomenul, ţine-i deoparte, nu-i mai băga. La noi, toate nenorocirile sunt pe ziare, pe prima pagină, în toate ştirile şi asta de ne costă. Suntem pe distrugere morală şi comportamentală, ca naţie. Acelaşi lucru se petrece şi la FCSB, unde echipa este total nepregătită", a declarat Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinutelekom sportnicolae dicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare