Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii dure date de Sorescu după înfrângerea de la Botoşani: "E dureros, mai ales acum de sărbători"

VIDEO | Declaraţii dure date de Sorescu după înfrângerea de la Botoşani: "E dureros, mai ales acum de sărbători"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Dinamo, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat în minutul 90, de Cîmpanu, care intrase în teren de 20 de secunde.

"A fost o înfrângere dureroasă, mai ales în ultimul minut. Dan Nistor este un jucător important pentru noi, toată lumea ştie asta. Dar dacă s-a întâmplat ca Dan să fie suspendat sau accidentat cum a fost în prima parte a campionatului, asta nu înseamnă că noi nu trebuie să intrăm pe teren şi să nu luptăm pentru victorie.

O echipă nu stă într-un singur jucător, dar Dan Nistor e un jucător important pentru noi. Nu mereu e fericire, mai trebuie să avem şi zile grele. E păcat şi dureros pentru că în principiu noi suntem cei vinovaţi. Vom lupta până la ultima etapă, dar e dureros că plecăm acasă la familii să facem sărbătorile cu o înfrângere şi cu şanse minime de a mai intra în play-off. Cu banii suntem la fel ca şi până acum, este greu, nu avem ce face. Nu doar la noi sunt probleme" , a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare