Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii incendiare date de Anamaria Prodan la miezul nopţii. S-a întâlnit cu şefii lui Dinamo şi a anunţat numele noului antrenor al "câinilor"

VIDEO | Declaraţii incendiare date de Anamaria Prodan la miezul nopţii. S-a întâlnit cu şefii lui Dinamo şi a anunţat numele noului antrenor al "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a început noul sezon din Liga I tot cu Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică. În prima etapă din stagiunea 2020/2021, "câinii" au remizat pe propriul teren, scor 1-1, cu Hermannstadt.

Susţinătoare a sibienilor, Anamaria Prodan a urmărit meciul de pe Arena Naţională alături de fiica sa, apoi a dezvăluit că Dinamo este foarte aproape de a-şi schimba antrenorul. Aşa cum se zvoneşte, Cosmin Contra are şanse mari de a bate palma cu spaniolii care au preluat clubul din Ştefan cel Mare de la Ionuţ Negoiţă.

"Eu acolo am crescut de mică, acolo am deschis ochii în fotbal şi în sport, în general, pentru că acolo era superb. Au cel mai frumos stadion, dacă te gândeşti sau cel mai strategic pus, în centrul oraşului. Adică s-ar putea face nişte lucruri minunate. 

M-am întâlnit cu patronii spanioli, ne-am salutat. Am făcut cunoştinţă, aşa cum e normal. Noi toţi discutăm în România, oare bagă bani, oare aduce? N-a schimbat antrenorul. Probabil va schimba antrenorul. Eu cred că Dinamo va avea un alt antrenor în cel mai scurt timp posibil. Asta aud.

(n.r. Un antrenor foarte apropiat de tine, Cosmin Contra) Este naşul, da. Aşa se întâmplă. Ştii că în general, în familia noastră, Mutu, Contra, Prodan, Reghecampf, toţi sunt foarte puternici şi atunci o să înceapă discuţiile iar. Mai ţineţi minte discuţiile cu Petrolul? Toţi ai mei sunt foarte buni şi e firesc să fie căutaţi la cel mai înalt nivel, nu?

Eu mi-aş dori să vină Contra. Mi-aş dori, pentru că e dinamovist şi mi-aş dori să ridice ştacheta foarte sus" , a declarat Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: anamaria prodandinamo 

viewscnt
Articole similare