Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii incredibile făcute de Hagi despre postul de selecţioner: "Am fost lăsat singur. M-aţi jignit cu toţii"

VIDEO | Declaraţii incredibile făcute de Hagi despre postul de selecţioner: "Am fost lăsat singur. M-aţi jignit cu toţii"

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Hagi n-a uitat de momentul în care a fost selecţioner, iar "Regele" a recunoscut că n-a avut parte de susţinere în 2001, când eliminarea din barajul pentru Cupa Mondială din 2002 i-a fost fatală.

"Şi ce jignire mi-aţi adus voi mie când am fost antrenor la naţională şi spuneţi de alţii că n-au fost susţinuţi la echipa naţională! Păi eu am fost susţinut la naţională? După două meciuri m-aţi jignit şi cum m-aţi făcut...  Dacă daţi alea cum m-aţi jignit şi cum m-aţi făcut de am scris acea scrisoare lăsaţi-mă să trăiesc în România. N-am scris-o aşa? Am scris-o eu, n-a scris-o nimeni, a bătut-o cineva la computer, pentru că eu nu le am.

Am văzut că unii se plâng că la echipa naţională antrenorii se plâng că nu sunt susţinuţi, sunt foarte susţinuţi, aş vrea să am şi eu susţinerea asta timp de doi ani, să pot să demonstrez ceva. La mine după două luni m-au lăsat cu paşapoartele după uşă.

Şi meritam, vă spun în faţă, meritam că ei m-au luat de acasă, eu n-am vrut. Eu am declarat că vreau să stau în vacanţă un an şi au zis să vin la naţională. M-au lăsat singur.  Când s-a pierdut, ca în România, după uşă toţi, pleacă, nu mai stă unul în faţă. 

D-aia i-am zis lui Dan Petrescu, de ce ai plecat mă acasă? Stai în faţă, de ce pleci? Stai mă în faţă, de ce pleci, eşti din grupul nostru, care e problema? Facem cum au făcut alţii? Ne supărăm şi plecăm? De ce să plecăm? Stăm şi muncim pentru fotbalul românesc, să producem şi să-i ajutăm pe copiii aceştia.  

Dar antrenor la echipa naţională, eu n-am fost susţinut! Chiar dacă ştiu că o să scoateţi Mircea Sandu, da, da, n-am fost susţinut şi e bine să recunoască! Să vină momentul să recunoaşteţi şi cum am fost jignit atunci. Ceilalţi, nu, să se bucure chiar dacă s-a mai scris ceva, să se bucure, a fost o şansă pentru ei. Pentru ei a fost o şansă echipa naţională.

Pentru mine era o provocare, atât, era o provocare pentru că eu demonstrasem. N-aveam de demonstrat multe şi nici n-am de demonstrat multe şi am fost lăsat, aruncat în mare la Constanţa cu colacul şi salvează-te, tată! Nu cu vaporul, cu barca, cu yacht-ul, salvează-te! Aţi început şi aţi dat în mine toţi!" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare