Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Declaraţii tari după Dinamo - FCSB 2-1! Vintilă, luat peste picior de un fotbalist al rivalei: „Lucrezi pentru un creştin, n-ai nicio putere în faţa Celui de mai sus”

VIDEO | Declaraţii tari după Dinamo - FCSB 2-1! Vintilă, luat peste picior de un fotbalist al rivalei: „Lucrezi pentru un creştin, n-ai nicio putere în faţa Celui de mai sus”

Dinamo București

Comentarii

Valentin Lazăr a revenit cu stil în Liga 1. După doar două prezenţe în tricoul lui Dinamo, mijlocaşul a fost decisiv în derbyul cu FCSB, Lazăr a stabilit scorul final, 2-1, şi a ajuns la cota 4 în confruntările cu marea rivală. Nicio altă echipă din Liga 1 nu a luat atâtea goluri câte au luat roş-albaştrii de la optarul „câinilor”.

Valentin Lazăr a răsucit adânc cuţitul în rana vicecampioanei României. După ce a marcat în poarta lui Bălgrădean, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a avut o declaraţie care l-a vizat pe antrenorul FCSB-ului, Bogdan Argeş Vintilă.

Mai mult, deşi Dinamo nu a mai cucerit de 13 ani titlul de campioană, Lazăr consideră că seceta va continua şi la FCSB. Roş-albaştrii nu au mai ieşit din 2015 campioni. 

„Cu siguranţă că mă gândesc că nu se bat la titlu, când văd ce echipe sunt pe primele locuri şi ce fotbal practică. Sunt mai multe probleme la ei. Sunt oameni de sus care decid, au şi nişte oameni care au venit să muncească pentru creştini sau ceva de genul. Vă daţi seama că nu cred că pot să se bată la titlu. 

Şi eu sunt credincios, dar când tu declari în primul minut când te prezintă că lucrezi pentru un creştin, cu siguranţă n-ai nicio putere în faţa Celui de mai sus”, a declarat Valentin Lază după Dinamo - FCSB, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: lazardinamofcsbvintilădinamo fcsbvali lazarbogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare