Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu, fabulos după meciul cu Spania. A ”remarcat” un star de la Real Madrid: ”A fost printre jucătorii buni”

VIDEO | Deian Sorescu, fabulos după meciul cu Spania. A ”remarcat” un star de la Real Madrid: ”A fost printre jucătorii buni”

Echipa națională

Comentarii

Chemat în premieră la naţionala de tineret, Deian Sorescu a debutat în amicalul cu Spania, pierdut de România cu 1-0. Jucătorul lui Dinamo a fost introdus în minutul 62 şi l-a avut pe partea sa pe Sergio Reguilon, care a fost titular la Real Madrid în mandatul lui Santiago Solari.

Deian Sorescu a fost introdus în minutul 62 al amicalului cu Spania şi Mirel Rădoi l-a folosit pe postul de fundaş dreapta. Pe acea parte a avut un adversar redutabil, pe Sergio Reguilon, care s-a remarcat în acest sezon la Real Madrid şi l-a ţinut pe Marcelo pe bancă, în mandatul lui Santiago Solari. Sorescu recunoaşte că a avut emoţii: ”A fost un meci greu, dificil. Jucătorii Spaniei sunt jucători foarte buni, care joacă într-un campionat puternic. Am avut puţin emoţii, sincer să vă spun”.

Ai avut pe partea ta un fotbalist de la Real Madrid...

Da, fundaşul. A fost unul dintre jucătorii buni pe care i-am remarcat în meciul de aseară.

Diferenţă mare între campionatul nostru şi cel spaniol?
Da, este o diferenţă, dar cred că aseară nu s-a văzut o aşa mare diferenţă între noi şi ei. Cred că am reuşit să ţinem pasul. (Despre poziţia lui din teren) Şi aici sunt folosit tot fundaş, pentru că Mister a văzut că joc la club fundaş şi cred că de-asta m-a şi luat. Dar cu siguranţă, oriunde mă va folosi Mister, şi aici şi la club, voi da totul.

I-aţi cântat lui Mirel Rădoi? (n.r. vineri este ziua lui Mirel Rădoi)
Da, i-am cântat ”la mulţi ani” şi vreau să îi urez multă sănătate şi multă putere de muncă, şi reuşite în ce vrea dânsul să facă.

Ce v-a spus după meciul de aseară?
Ne-a spus că am avut o atitudine bună şi că ne-am ridicat la nivelul Spaniei.

V-aţi temut că Spania poate să vă bată la scor?
Nu pot să zic că ne-am temut, a fost o... emoţie, să zic aşa. Nu aveam o conexiune, jucăm doar aici când suntem chemaţi şi noi, cum am venit, cei noi, trebuie să înţelegem repede şi să facem o conexiune cât mai repede între noi. Dar cred că, aşa cum am zis, aseară ne-a ajutat foarte mult determinarea şi dorinţa de a arăta tuturor că nu este chiar aşa cum zice lumea.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare