Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu, pe deplin recunoscător suporterilor: "Le muţumim, este meritul lor". Nu i-a uitat nici pe spanioli: "Credem în ei, cum cred toţi: deloc"

VIDEO | Deian Sorescu, pe deplin recunoscător suporterilor: "Le muţumim, este meritul lor". Nu i-a uitat nici pe spanioli: "Credem în ei, cum cred toţi: deloc"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a reuşit, vineri seară, o victorie extrem de importantă în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 4-1, într-un duel din etapa a 13-a din Liga . Golurile au fost marcate de Deian Sorescu (min. 16), Adam Nemec (min. 58), Paul Anton (min. 77) şi Magaye Gueye (min. 86).

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, la doar două în spatele celor de la UTA Arad, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Cu patru victorii consecutive, incluzând şi succesul din Cupa României, Dinamo pare să-şi revină, iar multe li se datoarează suporterilor, singura entitate care mai investeşte bani în club.

"Aşa este. Trecem print-un moment greu. Atât noi, jucătorii, cât şi acest club. Păcat, pentru că lucruri ar fi mers. Şi nu o spun doar din cuvinte, ci arătăm pe teren, din câte de vede. Nu înţelegem de ce ne merge bine, dar ăsta e un lucru bun, Cred că ăsta e meritul suporterilor pentru că dânşii ne-au ajutat să ne plătim chiriile luna asta şi absolut orice chitanţă venită acasă: Aşa că le mulţumim şi toate meciurile le vom arăta şi le vom demonstra că vom juca doar pentru ei.

(Despre suporteri) Da, vorbim săptămânal. Sunt alături de noi, mereu ne întreabă dacă avem nevoie de ceva, ne ajută cu orice e posibil. Normal, au şi dânşii familii acasă şi îi înţelegem, dar nu e de datoria lor să ne plătească salariile şi să ne dea banii zilnic buzunar. Că fac ei un efort şi ne dau ce ne dau, le mulţumim şi este meritul lor. Şi se vede că nu renunţă niciodată la acest club.

(În spanioli nu mai credeţi?) Credem cum crede toată lumea. Deloc, deloc.

(Play-off-ul este aproape )Haideţi să nu vorbim aşa departe. Să o luăm etapă cu etapă şi la final vom trage linie. Este un lucru important să ne atingem obictivul pentru căn Dinamo este un club mare şi este normal să fie în play-off. În ultimii ani am trecut printr-o perioadă grea, aşa că ne-am bucura dacă ne-am atinge obiectivul. pentru că trecem printr-un moment greu şi caracterele se văd ân momentul ăsta", a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu Poli Iaşi.

Etapa următoare, Dinamo întâlneşte pe CFR Cluj, în "Ştefan cel Mare",  vineri, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare