Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu, pe urmele lui Dan Nistor? Detaliul cu care a atras atenţia la ultima conferinţă de presă

VIDEO | Deian Sorescu, pe urmele lui Dan Nistor? Detaliul cu care a atras atenţia la ultima conferinţă de presăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cel mai bun jucător al celor de la Dinamo Bucureşti în prima parte a sezonului, Deian Sorescu, şi-a afişat nonşalant tatuajul imens pe care îl are pe braţul stâng, la ultima conferinţa de presă, însă nu a fost imaginea pe care şi-ar fi dorit să o vadă fanii "câinilor".

Deian Sorescu are tatuat pe braţ un leu imens, cu un ochi albastru şi altul galben, care are, cel mai probabil, o semnificaţie aparte pentru tânărul mijlocaş. Şi nu, nu este zodia leu. Tânărul fotbalist s-a născut la Moldova Nouă (judeţul Caraş Severin), pe 29 august 1997. Este cunoscut faptul că leul este simbolul formaţiei Universitatea Craiova, grupare care l-a achiziţionat recent pe ultimul idol al tribunelor din "Ştefan cel Mare", Dan Nistor. Să fie o simplă coincidenţă? 

În ultima perioadă, s-a vorbit în mai multe rânduri de un interes pentru mijlocaşul lui Dinamo, venit din partea mai mult cluburi din România şi din străinătate. Chiar dacă nu s-a specificat cu subiect şi predicat ce cluburi s-au interesat de situaţia lui Deian Sorescu, Craiova are puterea financiară să-l achiziţioneze pe jucător în orice clipă, asta dacă şi Dinamo îşi dă acordul. Mutarea i-ar conveni fotbalistului, şi nu numai din prisma poziţiilor din clasament ocupate de cele două formaţii, dar şi pentru că între Craiova şi oraşul natal, Moldova Nouă, sunt doar 250 de kilometri distanţă.

  • Cota de piaţă a lui Deian Sorescu, conform Transfermarkt, este de 700.000 de euro
  • În acest sezon, Sorescu a bifat 21 de meciuri, în care a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv de şase ori.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare