Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu, salvatorul lui Dinamo în meciul de Cupă cu Academica. "Este greu cu o echipă care a venit din eşalonul secund"

VIDEO | Deian Sorescu, salvatorul lui Dinamo în meciul de Cupă cu Academica. "Este greu cu o echipă care a venit din eşalonul secund"
Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Academica Clinceni, marţi seară, în "Ştefan cel Mare", scor 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Deian Sorescu, în minutul 83.

Pentreu Deian Sorescu (22 de ani) golul marcat împotriva celor de la Academica Clinceni a fost al şaptelea al sezonului, după cele şase din campionat. Deian Sorescu a reluat nestingherit din careu, după o recentrare foarte bună a lui Ricardo Grigore care, la fel, se afla fără marcaj în careul advers.
 
"O victorie muncită. Este greu cu o echipă care a venit din eşalonul secund. Îi deschidem greu şi cred că asta s-a văzut. (Despre Dusan Uhrin Jr. ) Dânsul e antrenorul nostru şi va rămâne aici, pentru că ne motivează foarte bine şi asta se vede pe teren", a declarat Deian Sorescu, imediat după meci.
 

Finala Cupei României, la Craiova

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis că finala Cupei României, sezonul 2019/2020, se va disputa la Craiova, pe arena “Ion Oblemenco”. Meciul din ultimul act al competiţiei e programat pe 23 mai 2020, iar ora de începere a partidei va fi anunţată ulterior.

Programul sferturilor de finală ale Cupei României: 

  • Academica Clinceni – Dinamo 0-1
  • CSM Politehnica Iaşi – Universitatea Craiova (miercuri, ora 20:30)
  • Hermannstadt – FCSB (joi, ora 20)
  • FC Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (miercuri, 17:30)

Afla mai multe despre: sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare