Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deian Sorescu trăieşte o adevărată dramă la Dinamo. "Nu merităm să purtăm acest tricou. Nu vreţi să ştiţi ce este în sufletul meu"

VIDEO | Deian Sorescu trăieşte o adevărată dramă la Dinamo. "Nu merităm să purtăm acest tricou. Nu vreţi să ştiţi ce este în sufletul meu"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Dinamo a înregistrat a treia înfrângere consecutivă din play-out, din tot atâtea partide, duminică, pe teren propriu, scor 1-3, împotriva celor de la Sepsi. În urma acestui rezultat, "câinii" rămân pe loc retrogradabil.

Dinamo a jucat în superioritate numerică timp de 62 de minute, a ratat un penalty şi avut alte cinci ocazii mari de gol, însă nu a fost în stare să-l învingă pe Roland Niczuly. Situaţia din clasament le creează insomnii jucătorilor din "Ştefan cel Mare, iar acest lucru se simte în jocul lor. 
 
"Am revenit după o perioadă grea, dificilă, fără antrenamente o perioadă lungă, din nou mică pauză, dar mi-aş fi dorit să nu revenim pe teren nici măcar azi. Nu vreţi să ştiţi ce e în sufletul meu când mă trezesc. Nu vreau să vorbesc despre asta. Dacă plecăm cu frică sau să avem în cap retrogradarea nu merităm să purtăm acest tricou. E tricou cu tradiţie şi chiar dacă nu suntem unde trebuie în clasament, acest club a făcut istorie şi trebuie să demonstrăm că merităm să purtăm acest tricou. Dacă nu, ridicăm mâna, lăsm tricoul şi ne dăm la o parte", a declarat Deian Sorescu, la finalul partidei cu Sepsi.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare