Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Deja m-aţi luat cu întrebările astea”. Răspuns clar dat de Mirel Rădoi! Ce va face în cazul unei oferte din Liga I

VIDEO | ”Deja m-aţi luat cu întrebările astea”. Răspuns clar dat de Mirel Rădoi! Ce va face în cazul unei oferte din Liga I

Echipa națională

Comentarii

Naţionala U21 a României va juca o partidă amicală în companiei reprezentativei similare a Belgiei, iar Mirel Rădoi a susţinut o conferinţă de presă înaintea jocului pe care tricolorii îl vor avea joi, 15 noiembrie.

Calificarea României la Euro 2019 l-a făcut pe Mirel Rădoi să intre pe radarul mai multor formaţii din Liga I, dar şi din străinătate. Totuşi, selecţionerul de la U21 anunţă că este concentrat 100% pe echipa naţională.

Nici n-am început foarte bine să antrenez şi deja m-aţi luat cu întrebările astea. Deocamdată îmi văd de treaba mea aici, trebuie să terminăm proiectul pe care l-am început. Indiferent de ofertele care vor fi, voi continua aici”, a spus Rădoi, atunci când a venit vorba de o posibilă preluare a celor de la Al Hilal.

Întrebat dacă ia în calcul şi o revenire în Liga I, selecţionerul a răspuns extrem de sincer.

Nu, în acest moment nu iau în calcul o revenire. Vreau să-mi duc la bun sfârşit acest proiect. Dacă voi fi dat afară de aici, atunci evident că mă voi gândi la aceste oferte”.

Afla mai multe despre: radoiofertafrfal hilalromania 

viewscnt
Articole similare