Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deja vu pentru Salah! Starul lui Liverpool a fost scos pe targă cu ochii în lacrimi şi riscă să rateze returul cu Barcelona

VIDEO | Deja vu pentru Salah! Starul lui Liverpool a fost scos pe targă cu ochii în lacrimi şi riscă să rateze returul cu Barcelona
Comentarii

Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, s-a accidentat în meciul cu Newcastle United, din etapa a 37-a a Premier League.

UPDATE | Liverpool a câştigat meciul cu Newcastle, scor 3-2, graţie unui gol marcat de înlocuitorul lui Salah, Divock Origi. Atacantul belgian a înscris în minutul 86. Virgil van Dijk (13) şi Salah (28) au reuşit celelalte goluri ale cormoranilor, în timp ce pentru Newcastle au punctat Atsu (20) şi Rondon (54). În urma acestui succes, Liverpool revine pe primul loc, la două puncte avans de Manchester City, care joacă luni, pe teren propriu, cu Leicester City, de la 22:00.

Internaţionalul egiptean, care a marcat un gol în minutul 28, a părăsit terenul cu ochii în lacrimi, în minutul 73, moment care a adus aminte de accidentarea pe care Salah a suferit-o în meciul cu Real Madrid, din finala Ligii Campionilor din sezonul trecut.

Salah s-a lovit la cap după o ciocnire cu portarul lui Newcastle, Martin Dubravka, şi a rămas nemişcat pe gazon, având nevoie de îngrijiri medicale minute bune, înainte de a fi scos pe targă de pe teren.

Accidentarea lui Mohamed Salah vine cu doar trei zile înaintea returului dintre Liverpool şi FC Barcelona, de pe Anfield, meci transmis în direct la Telekom Sport. În tur, catalanii s-au impus pe Camp Nou, cu scorul de 3-0.

 

 

Afla mai multe despre: salah 

viewscnt
Articole similare