Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Deja-vu pentru selecţionerul Danemarcei. Drama lui Eriksen i-a adus aminte de un episod îngrozitor petrecut în urmă cu 10 ani

VIDEO | Deja-vu pentru selecţionerul Danemarcei. Drama lui Eriksen i-a adus aminte de un episod îngrozitor petrecut în urmă cu 10 ani

EURO 2020

Comentarii

Kasper Hjulmand (49 de ani), selecţionerul naţionalei Danemarcei, a trăit un deja-vu la meciul Danemarca - Finlanda 0-1 de la EURO 2020, după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe gazon şi a fost la un pas de moarte. Antrenorul şi-a adus aminte de un episod petrecut acum 10 ani.

Deja-vu pentru selecţionerul Danemarcei, după drama lui Eriksen! Fotbalistul lovit de fulger

Christian Eriksen, starul naţionalei Danemarcei, s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului dintre danezi şi Finlanda, de la EURO 2020, şi şi-a pierdut conştiinţa. Medicii l-au resuscitat 17 minute după ce a suferit un stop cardiac, iar în cele din urmă a fost salvat. Episodul i-a adus, cu siguranţă, aminte lui Kasper Hjulmand de o dramă asemănătoare la care a fost martor în trecut.

Concret, acum 10 ani, pe vremea când era secundul lui Morten Wieghorst, Kasper Hjulmand a fost martorul unui eveniment tragic. În timpul unui amical pe stadionul Hvidovre, Jonathan Richter, care avea doar 24 de ani la acea vreme, a fost lovit de fulger în timpul partidei. S-a prăbuşit pe teren şi a fost, practic, mort timp de 41 de minute. A fost readus la viaţă de medici, dar a stat o comă săptămâni bune şi a suferit mai multe operaţii.

În cele din urmă, medicii au fost nevoiţi să-i amputeze un picior lui Richter.

Kasper Hjulmand e selecţionerul naţionalei Danemarcei din august 2020 şi are contract până în 2024. În cele 13 meciuri în care a antrenat reprezentativă nordică, acesta a reuşit un procentaj de două puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: christian eriksenkasper hjulmanddanemarcatragediejonathan richter 

viewscnt
Articole similare