Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec a devenit altruist şi la Astra, însă este cuprins de remuşcări. "Cred că ar fi trebuit să trag mai mult la poartă"

VIDEO | Denis Alibec a devenit altruist şi la Astra, însă este cuprins de remuşcări. "Cred că ar fi trebuit să trag mai mult la poartă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 2-2, duminică, într-o partidă din etapa a 3-a Ligii 1. Internaţionalul Denis Alibec a fost titular, fiind schimbat în minutul 90 din raţiuni tactice, după ce a evoluat 178 de minute în dubla României din Liga Naţiunilor, contra Irlandei de Nord şi Austria.

Denis Alibec a alergat mult, a încercat să-şi ajute colegii şi pare un fotbalist total schimbat de cum îl cunoştea fotbalul românesc - drept un răsfăţat. Atacantul s-a maturizat, depune efort considerabil şi rămâne cu picioarele pe pământ, sigur că pe el că lucrurile bune vor apărea curând şi pentru el, în plan sportiv.

"Un meci bun făcut de noi, păcat că nu am reuşit să câştigăm. Am luat gol la ultima fază, ceea ce nu este normal. E lipsă de concentrare părerea mea. Atacantul celor de la Sepsi a avut timp să şi preia să se şi uite unde să dea normal la ultima fază. Stai în marcaj acolo, dar aşa a fost să fie. Toţi greşim. Mergem mai departe. Îmi pare rău că nu am reuşit să marchez, poate am fost prea altruist la unele faze şi cred că ar trebui să dau mai mult la poartă. M-am întors cu un moral foarte bun de la echipa naţională. E important să joci pentru echipa naţională să şi marchezi să ajuţi să câştige. Dar nu mă mai gândesc aşa mult. Sunt aici acum încerc să dau totul pe teren, să rămân concentrat şi vom vedea ce va fi în iarnă.  Am fost călcat de Mitrea şi e durere pe moment, dar atât. Mi-a trecut după... e fotbal poţi să te accidentezi şi când ieşi din vestiare, nu numai pe teren", a declarat Alibec, la finalul partidei cu Sepsi.

De asemenea, Denis s-a ferit să ofere prea multe detalii legate de "dispariţia" lui Constantin Budescu din echipă, motivând lipsa prin probleme medicale.

"Budi este puţin accidentat îl doare gamba şi sperăm să revină cât mai repede părerea mea este că avem nevoie de el... nu ştiu este în aceeaşi situaţie ca mine am înţeles şi el mai are un an de contract şi ca să îl ia trebuie să plătească o sumă de bani", a completat Denis Alibec.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare