Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, după meciul pierdut cu Suedia: "Contra nu mi-a mai spus nimic, nu mai erau multe de spus. A zis să încerc să fac ceva "

VIDEO | Denis Alibec, după meciul pierdut cu Suedia: "Contra nu mi-a mai spus nimic, nu mai erau multe de spus. A zis să încerc să fac ceva "

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec a fost introdus de selecţionerul Cosmin Contra în minutul 72, în locul lui Nicolae Stanciu, la scorul de 0-2 pentru scandinavi, s-a zbătut mult, însă fără prea multe realizări, în nota întregii echipe a României.

Jucătorul Astrei Giurgiu, Denis Alibec a intrat cu 20 de minute înainte de ultimul fluier şi a încercat să intre în mai multe combinaţii. A încercat şi poarta lui Olsen, însă fără efect, mingea trecând pe lângă poartă. În momentul în care a fost introdus pe teren, Contra nu i-a transmis prea multe informaţii tactice vârfului de atac, limitându-se la un îndemn ce denotă autosuficienţă.
 
"Am făcut un meci foarte slab, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Sunt ei mai buni, dar şi noi mai slabi. A fost o diferenţă foarte mare. Nu am avut nici un şut pe poartă, nu? Contra nu mi-a mai spus nimic, nu mai erau multe de spus. A zis să încerc să fac ceva. Mergem să jucăm fotbal, nu se ştie niciodată. Putem să batem şi noi Spania şi să încheiem campania cu un meci frumos", a declarat Denis Alibec, imediat după meci.
 

Afla mai multe despre: echipa nationalacontraalibec 

viewscnt
Articole similare