Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec nu poate sta departe de fotbal. Motivul pentru care a mers la Rapid - UTA: ”Cred că ar merita să vină în Liga 1”

VIDEO | Denis Alibec nu poate sta departe de fotbal. Motivul pentru care a mers la Rapid - UTA: ”Cred că ar merita să vină în Liga 1”

Fotbal

Comentarii

Proaspăt întors în ţară, după acţiunea echipei naţionale a României, Denis Alibec a putut fi zărit acolo unde nu multă lume se aştepta, pe stadionul din Regie, la meciul dintre Rapid şi UTA Arad, în restanţa etapei a 10-a din Liga a 2-a.

Denis Alibec, atacantul celor de Astra, este cunoscut pentru trecutul său la FCSB, rivala celor de la Rapid Bucureşti, însă acest lucru nu l-a împiedicat să vadă pe viu derby-ul Ligii a 2-a dintre Rapid şi UTA Arad. Cele două formaţii sunt favorite la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Denis Alibec a fost însoţit de colegul său de la Astra Giurgiu, Alexandru Dandea, care a recunoscut în trecut că este fan înrăit al giuleştenilor.

”(Cum ţi s-a părut meciul?) Un meci frumos, am văzut câţiva jucători cu calitate. Cei de la UTA cred că erau puţin obosiţi de la meciul trecut şi cred că merita Rapid victoria. (Cum te-ai hotărât să vii la meci?) Am venit cu Dandea, că el e rapidist şi am zis să vin cu el. (Îi aştepţi să vină în Liga 1?) Da. Şi pe ei, şi pe UTA, Petrolul. Cred că ar merita să vină în Liga 1”, a declarat Denis Alibec.

Astra Giurgiu întâlneşte pe FCSB, sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 20.30, împotriva vicecampioanei FCSB Bucureşti, într-o partidă din etapa a 17-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare