Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, tranşant după egalul cu Hermannstadt. "Jocul a fost slab, parcă nu ne-am dorit victoria. Nu ştiu ce şanse mai avem la play-off"

VIDEO | Denis Alibec, tranşant după egalul cu Hermannstadt. "Jocul a fost slab, parcă nu ne-am dorit victoria. Nu ştiu ce şanse mai avem la play-off"

Fotbal

Comentarii

Atacantul Astrei, Denis Alibec, a revenit pe gazon după o pauză de 2 luni, însă n-a fost de bun augur pentru formaţia sa. A remizat acasă, scor 0-0, cu FC Hermannstadt, însă jocul prestat a fost unul extrem de modest.

Denis Alibec a intrat în teren în minutul 65, în locul lui Tounkoura, însă nu a avut realizări notabile. În plus, Denis s-a declarat nemulţumit de modul în care colegii săi au abordat această partidă, de parcă nu şi-ar fi dorit victoria în acest meci. Alibec consideră că este vorba de o barieră psihologică, pe care el şi colegii săi o vor depăşi în viitoarele partide.

"După cum se bucură cei de la Hermannstadt, cred că sunt două puncte pierdute. Păcat că nu am avut ambiţie să câştigăm, să ne creăm ocazii şi să reuşim să marcăm în meciul acesta. (Jocul vostru cum ţi s-a părut?) Destul de slab, parcă nu ne-am dorit victoria. Este loc de mai bine, cu siguranţă , şi la următorul meci probabil vom fi mai bine fizic şi mental. (Simţi că este un oarecare blocaj, o oarecare criză?) Da, probabil şi după înfrângerea de la Târgovişte. Nu se aştepta nimeni să pierdem acel meci şi cred că ne-am dat puţin peste cap", a declarat Alibec, după meciul cu Hermannstadt.

Revenit după accidentarea suferită în luna august, în partida cu Gaz Metan Mediaş, Denis Alibec a declarat că încă mai simte puţină durere şi are acel reflex de auto-conservare şi protejare, în duelurile mai dure cu jucătorii adverşi.

"Încerc să fiu ok. Îmi este cam frică, vă daţi seama, să intru în duel cu adversarii, dar uşor o să îmi revin. Mai simt şi puţin durere, dar trebuie să mă încălzesc bine şi sunt apt de joc. După ultimele două meciuri, în care nu am arătat un fotbal de play-off, nu ştiu ce şanse avem. Dar mai sunt multe meciuri şi cu siguranţă ne vom lupta să intrăm acolo", a completat  Denis Alibec.

La finalul partidei, patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a părăsit stadionul extrem de nervos, refuzând orice dialog cu presa. Niculae a declarat că nu îl va da afară pe antrenorul Dan Alexa, însă aşteaptă ca acesta să-şi dea demisia. 

"În vestiar nu au ajuns multe vorbe despre schimbarea lui Mister. Dar vă daţi seama, se vorbeşte în presă, ne uităm şi noi, se uită şi el, se pune o presiune pe noi. Ar fi un minus. Ne-am obişnuit cu el, am făcut cantonamentul cu dânsul şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine. Cred că ar trebui să ne motiveze şi el mai mult şi vom juca mult mai bine", a conchis Alibec.

În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu este pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 12, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare