Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, varianta 2019: "Cred că ţine o dietă" Cine a remarcat schimbarea vârfului

VIDEO | Denis Alibec, varianta 2019: "Cred că ţine o dietă" Cine a remarcat schimbarea vârfului

Astra Giurgiu

Comentarii

Petre Grigoraş se adaugă pe lista celor care au observat un alt Denis Alibec la începutul acestui an. Atacantul pare preocupat să revină la forma de altădată şi face eforturi în acest sens.

Costel Enache pare să fi reuşit să îl motiveze pe atacantul revenit la Astra în vara anului trecut. După pregătirea din această iarnă, Denis Alibec a slăbit câteva kilograme, iar schimbarea este vizibilă. Petre Grigoraş se bucură de transformarea fotbalistului care în urmă cu trei ani devenea campion al României cu giurgiuvenii. 
 
"Chiar are o vitalitate foarte mare. Mă bucur pentru el, e un jucător extrem de talentat, care mie personal mi-a plăcut şi mi-a părut rău că a trecut prin această perioadă, o perioadă mai nefastă pentru el din toate punctele de vedere. Dar sunt convins că va reuşi să îşi revină, pentru că are calităţi incontestabile. Astăzi mi s-a părut foarte vioi, într-adevăr subţirel, cred că ţine o dietă bună. Îl felicit pentru asta şi sunt convins că va reveni acolo unde a fost în anii trecuţi, în vârful ierarhiei" a spus antrenorul Farului după amicalul echipei sale contra Astrei. 
 

Afla mai multe despre: petre grigoraşalibecastrafarul 

viewscnt
Articole similare