Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Ciobotariu, după egalul cu CFR Cluj: "Suntem profesionişti şi ne motivăm între noi. Banii vor veni la un moment dat"

VIDEO | Denis Ciobotariu, după egalul cu CFR Cluj: "Suntem profesionişti şi ne motivăm între noi. Banii vor veni la un moment dat"

Fotbal

Comentarii

Denis Ciobotariu (20 de ani) a fost integralist în partida pe care echipa sa, Dinamo Bucureşti, a remizat-o în "Ştefan cel Mare", încheiată la egalitate, scor 0-0.

Fundaşul dreapta consideră că rezultatul este unul echitabil, dacă se ţine cont de faptul că Dinamo a întâlnit o fromaţie aproape calificată în primăvara europeană de Europa League.
 
"Să zicem că a este un rezultat echitabil, pentru că şi ei au avut ocazii şi noi am avut ocazii. Am avut ocazia cea mai mare, din punctul meu de vedere, la Moldoveanu. Asta este, atât a fost astăzi. Până la urmă, este o echipă foarte bună, aţi văzut şi în Europa League. Şi totuşi, Dinamo a jucat astăzi foarte bine. Până la urmă este un rezultat ok", a declarat Ciobotariu.
 
În acest moment, Dinamo se află pe locul 9, cu 21 de puncte, la cinci puncte în spatele locului şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1, deţinut de Gaz Metan Mediaş.
 
"Este adevărat, dar noi avem meci direct cu ei, acolo trebuie să facem diferenţa. Am luat trei puncte la Viitorul, a fost rău la Craiova, dar acum a  fost un egal la o echipă foarte, foarte bună până la urmă", a completat internaţionalul de tineret.
 
Chiar dacă sunt probleme financiare la club, jucătorii lui Dinamo se motivează între ei şi au găsit puterea mentală de a continua competiţia într-o manieră profesionistă.
 
"Noi suntem profesionişti şi ne motivăm între noi. Şi Dan şi mai mulţi jucători cu experienţă reuşesc să motiveze. Cel mai bine Mister motivează cel mai bine echipa şi noi dăm tot ce putem la fiecare meci. Banii vor veni la un moment dat, pentru că sunt în contract. Sperăm să vină până la urmă. Sper să se rezolve cât mai repede", a conchis Ciobotariu.
 
 

Afla mai multe despre: fotbaldinamociobotariu 

viewscnt
Articole similare