Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Denis Drăguş a debutat la Crotone în meciul cu Genoa. Remiză între Chiricheş şi Răzvan Marin. Cei doi au fost titulari pentru echipele lor

VIDEO Denis Drăguş a debutat la Crotone în meciul cu Genoa. Remiză între Chiricheş şi Răzvan Marin. Cei doi au fost titulari pentru echipele lor

Serie A

Comentarii

Formaţia Napoli a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Parma, într-un meci din prima etapă a campionatului Italiei. Denis Drăguş a bifat primele minute în Serie A, iar Răzvan Marin şi Chiricheş au terminat la egalitate

Formaţia Crotone, cu Denis Drăguş pe teren în ultimele minute, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, de echipa Genoa, într-un meci din prima etapă a campionatului Italiei. Învingătorii au marcat prin Destro ‘7, Pandev ’10, Zappacosta ’34 şi Pjaca ’75.

Pentru Crotone a înscris Riviere, în minutul 28. Drăguş a intrat pe teren în minutul 89. Jucătorul român a semnat cu Crotone în această săptămână.

 

Parma - Napoli a fost primul meci din Serie A care s-a disputat cu spectatori, după izbucnirea pandemiei de coronavirus. O mie de fani, dar şi noul patron american al Parmei au urmărit de pe stadion înfrângerea cu 0 la 2 în faţa echipei lui Gattuso.

Deşi a plătit 70 de milioane de euro pe Osimhen, Napoli a obţinut cele trei puncte tot cu ajutorul veteranilor. Mertens a deschis scorul după mai bine de o oră de joc. Aflat la meciul 350 în tricoul formaţiei de pe San Paolo, Lorenzo Insigne a stabilit scorul final, Parma - Napoli 0 la 2.

 Duelul românilor titulari în Serie A s-a încheiat remiză. Vlad Chiricheş a fost în teren din primul minut pentru Sassuolo, iar Răzvan Marin la fel la Cagliari. După o primă repriză spectaculoasă, dar fără goluri, în partea a doua au venit şi reuşitele. Giovani Simeone a deschis scorul pentru sarzi, după o centrare perfectă a lui Joao Pedro. Sassuolo a reuşit să egaleze în ultimele minute, după o lovitură liberă excelent executată de Bourabia.

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare