Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Drăguş a revenit în Italia. "Am plecat prea devreme" De ce s-a întors la colegii de la lot

VIDEO | Denis Drăguş a revenit în Italia. "Am plecat prea devreme" De ce s-a întors la colegii de la lot

Fotbal

Comentarii

Denis Drăguş a plecat de la lot înainte de a începe meciurile de la EURO, dar a decis să se întoarcă pentru partida cu Franţa. A revenit doar ca spectator.

Denis Drăguş s-a hotărât să revină în Italia şi să-i susţină pe colegii de la echipa naţională, la opt zile după ce a părăsit cantonamentul. A decis că vrea să-şi încurajeze din tribune colegii, după ce meciurile cu Anglia şi Croaţia le-a văzut la televizor. 

Jucătorul de la Viitorul s-a accientat la călcăi înaintea debutului în meciurile oficiale. Dinamovistul Ricardo Grigore a fost chemat de urgenţă la lot, în locul său. 

"M-am gândit că am plecat prea devreme din anturajul echipei şi nu puteam să nu le fiu alături în momentele acestea", a declarat Drăguş la Telekom Sport. 

Drăguş a trăit la intensitate maximă partida cu Anglia, în care tricolorii au fost egalaţi de două ori şi au câştigat până la urmă cu 4-2. "De când mă uit la fotbal, nu cred că am văzut în 15 minute să se marcheze şase goluri. M-am bucurat că noi am marcat mai mult decât ei şi am reuşit să câştigăm", a mai spus Drăguş. 

Afla mai multe despre: draguseuronationala 

viewscnt
Articole similare